Pregunta: La manera d'eliminar tots els toots és eliminar el perfil i tornar-lo a crear?

@noticiesCAT és fotut, si, a menys que ho hagin fet:
1. Empran psedonim
2. no utilitzant el mòbil
3. Utilitzant linux i navegador tor

doncs no els que altra que l'exili

@monika En aquest cas concret, desconec el context. Però en altres casos, si no coneixes a algú que està a dintre, costa, són reacis. Si són molt polititzats, potser és una qüestió de desconfiança per mera autoprotecció, estem en un context de més de 3.000 repressaliats...

Indignat ha impulsat

@dromografos It is a fact that Steve Bannon / Trump environment puts a lot of money in social media (FB, Youtube, etc.). In Spain, V🤮 X is always on top of suggested videos in Youtube. What should do Youtube?🤔

@Zorion Pregunta: Saps si Mastodont permet traduir toots?

@spla Traducció: La Vangardia: "A por el Barça y el Laporta que aún son demasiado catalanes"

Indignat ha impulsat

RT @FonsiLoaiza@twitter.com

El Corte Inglés ha pedido 4.000M€ de los fondos europeos para su digitalización y ha presentado un ERE salvaje con más de 3.000 despidos. Confecciona los trajes de la Guardia Civil y Policía Nacional. Ayer se supo que financió a la ultraderecha de VOX.

🐦🔗: twitter.com/FonsiLoaiza/status

Indignat ha impulsat
Indignat ha impulsat

RT by @JordiBinefa: 🔊Ets una ML ENGINEER? Et busquem! 🏢: BCN 💶Sou: 45-50.000€ 🕰️Horari: flexible Més informació 👇 bit.ly/MLenginyera Projecte: Promoció del talent femení altament qualificat amb @junoprojects

Indignat ha impulsat

Ja s'ha dit que el @perearagones és a la política el que el Bartomeu al Barça?

Indignat ha impulsat

RT @risinggalaxy@twitter.com

Outskirts of Athens: factories with dangerous chemicals are burning right now. If you are in Athens or you are in contact with people in the center and surrounding areas please take caution and use ffp2 masks at least #Athens #greece #greeceisburning

Indignat ha impulsat

I've just noticed that my Windows machine has a weather app on the task bar and it says that it is raining now.
I've just looked out of the window and there clouds but it is sunny.
What a waste of electrons.

@desertorea
Si no és un dels robatoris polítics més grans del País Basc ...
Euskaltel té un nou propietari: MásMóvil. Mantindrà la seu social registrada i fiscal al País Basc durant "almenys cinc anys". L’empresa es va constituir fa 27 anys a canvi de permetre al PNV convertir José María Aznar en president d’Espanya, 100% amb diners públics. Tres fons estrangers són actualment propietat de MásMóvil. Euskaltel distribuirà 27 milions d'€ per a aquesta operació a 52 person.
xatakamovil.com/masmovil-1/mas

@Roger_Lluriach "Follow the money. Sembla que hi ha més de 200 càrrecs de la Generalitat que cobren més que el president del govern espanyol. Durant les negociacions per bastir l’actual govern de coalició, hi havia centenars d’altes càrrecs de lliure designació pendents de reubicació. El pacte de govern era inevitable o tota aquesta gent aniria a l’atur. [...] són una casta de privilegiats amb retribucions i beneficis molt per damunt del salari mitjà."

Indignat ha impulsat
Indignat ha impulsat

La Directiva Whistleblowers youtu.be/Ez7pBByA_1E
L'anomenada Directiva «whistleblowers» o ASPERTIC, per ser ASPERTIC un dels seus promotors, no és només una directiva anticorrupció; és molt més àmplia.
És una directiva de protecció dels interessos de la Unió a través de la protecció dels seus denunciants, independentment de la motivació que tinguin per denunciar.

@spla vull dir, des de la vessant que cal buscar i escollir països on el marc legal ofereixi garanties fortes respecte a la llibertat d’expressió i informació on situar el hosting. Evitar registrar el domini del lloc web susceptible a ser censurat amb Top Level Domains propis del país. És més fàcil per a un govern intervenir en el seu TLD que en altres com .net, .eu, que són globals, o .is.

@spla Això i la noticia de la dona de 70 anys acusada de delictes d'odi cap un brigada per un post de Facebook em fa pensar en la seguretat... quin són els països amb serveis de hosting que ofereix més garaties?

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.