@jmontane he vist moltes coses en aquesta vida, però aquesta, no me l'esperava o_O

@felip Gràcies! Aquestes aterrades col·legiades em fan molta ràbia. Cap a la de geminades

We're on Mastodon! A big thanks to Fosstodon for the help! We'll be posting updates and news about LibreOffice, along with tips and tricks for using the software.

@spla, entenc que la publicació automàtica encara és possible amb eines de tercers. M'agradaria poder mantenir la republicació TW > Mastodont (entenc que no afusella a consultes el servidor de Mastodont.cat), i no només per al compte personal. Saps de cap eina?

@spla, em van dir que Mastodon ja no permet passarel·les amb el web de l'ocell blau. Com és això? En saps res?

@spla @tmallafre en tinc una de similar, on el defecte és a causa del mal disseny tipogràfic, que en dic «malespaiada» 😀

@giorgiograppa 😂 aquesta encara no l'havia sentit. Sempre li pots dir que és"ela germinada", perquè hi apareix un punt volat!

Per cert, demà és el ! 😄

Ei, @jmontane , acabe d'escoltar un alumne que preguntava si un mot concret portava «ele txuminada»: què en faig? el mate? l'esbudelle? el faig al forn i me'l menge?

El mot és ben viu. Dels pocs gal·licismes que, amb tot en contra persisteix. Potser ja és hora d'admetre'l, @iec@twitter.com?

Un fil de @TwitterMktgES@twitter.com en monolingüe espanyol. Sembla que el 2019 @Twitter@twitter.com seguirà sense acceptar publicitat en català, basc, gallec ni asturià 😒😕

RT @TwitterMktgES@twitter.com

Estamos terminando un año lleno de innovación y conversación en Twitter. Un año que nos ha dejado lo mejor de la mano de muchísimas marcas y anunciantes que han conectado con la audiencia más influyente cuando está más receptiva. en 2018 en Twitter.
[Abrimos hilo]

🐦🔗: twitter.com/TwitterMktgES/stat

Que diu en @carrizosacarlos@twitter.com que no cal que si teniu un negoci contesteu als clients en espanyol. Mantingueu el català. Amb la llibertat. Ell us "defensarà".

RT @carrizosacarlos@twitter.com

Así actúa el nacionalismo en Cataluña: si utilizas con normalidad el castellano en tu negocio te arriesgas a ser señalado y acosado por los totalitarios. Nosotros siempre estaremos con la libertad. cronicaglobal.elespanol.com/po

🐦🔗: twitter.com/carrizosacarlos/st

L'«enhorabona», @manuelvalls@twitter.com

RT @Santi_ABASCAL@twitter.com

1) Ahora sí: Después de que Cs y PP hayan pedido oficialmente el apoyo de nuestro partido, dando voz y voto en la Mesa para VOX, podemos hablar de acuerdo.

La presidencia del Parlamento será para Cs y la mayoría de la mesa será para PP-Cs -VOX, como votaron los andaluces.

🐦🔗: twitter.com/Santi_ABASCAL/stat

Mostrar més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.