Show more

En un pais normal Trapero seria conseller d'interior.

La declaració del senyor Trapero, a la meva manera d'entendre, desmonta tota la mentida dels caps de la policia i guardia civil. Per no dir de les tonteries de la senyora aquella que veia "capas de cabezas en la calle"

Que un feixista estigui interrogant al Major Trapero em gira les tripes.

La senyora que està declarant al Suprem està treient de polleguera al Fiscal... I m'encanta. Mai entendren que el moviment indepe no li calen que vingui ningú de la Generalitat a dir-nos que hem de fer per tirar endavant campanyas per dir el que ens roti.

... Toni Cantó... descaradament "el tal Toni" és Toni Cantó: ningú el coneix, no saben a que es dedica, ni que fa... sense ofici, ni benefici... Toni Cantó... si Marchena no vol fer cas, allà ell...

Coi! Molt fan del senyor que va declarar d'Unipost... "Si me hubieran dicho que lo silenciara no lo habría puesto por escrito"

| El Grup Godó va rebre més de 9 milions en ajuts d'institucions catalanes l'any 2017, segons un estudi de la UAB el Col·legi de Periodistes i l'Oficina Antifrau bit.ly/2HeepH6 Per Gemma Garcia - via @La_Directa

Sembla que Duran i Lleida es de gira per demanar "paguita" en qualsevol partit d'extrema dreta que van incorporant dinosaures a les seves files...

Les declaracions dels caps dels mossos, no sé si soc jo, però m'estan semblant massa tobas per tota la merda que els caps del gossos fe CNP i PerraSivil els han tirat sobra...

Llegint els vostres tuts veig que la CUP al final no es presenta a les eleccions... Mala decisió si el que volen és desestabilitzar com sentia que deien aquest dematí... Un altre pas enrere.

@joderquedificil Els abertzales, una vegada a presó sortien del joc polític, crec q és la estratègia correcta. Sembla q no tinguem recanvi pels nostres líders, en contra del q pregonàvem (“poden empresonar uns quants però en sortiran més”). Ho veig incongruent.

Show more
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és un servidor en català de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.
Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.
Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.
Mastodon és per a les persones. No és pas pels anunciants ni pels recol·lectors de dades.