Johnnydement ℗ ha impulsat

ActivityPub can be confusing and/or hard to test or develop against.

I started a new side project called FediDB to help Pixelfed and other implementations debug federation issues.

It will be launching soon, need to test DMs and Federated Stories in Pixelfed 😅

I'm eager to work with other projects on this!

#activitypub #federation #pixeldev #fediverse #mastodon #pleroma #anfora #peertube #pixelfed #funkwhale #honk #gnusocial

Johnnydement ℗ ha impulsat

Des de la llar d'infants privada ens ofereixen seguir pagant quotes de forma indefinida i sense oferir res a canvi. Tampoc ens tornen el que ens deuen de març (uns 300 euros).
Avui ens han enviat un doc de propostes i aclaracions... Firmat per consum (Generalitat)!!!! Ens proposen que siguem solidaris i paguem (això sí, amb algun servei a canvi: a mí no m'han ofert res). I que si no paguem ha de ser justificat. Sí no, mediació.
Podeu fer retut sisplau? @spla @nan @FelixMiroLevy @SerendipiaBCN

Johnnydement ℗ ha impulsat
Johnnydement ℗ ha impulsat

Imma be honest with you chief regardless of the fact that I think mastodon.social *ought* to stay open for reasons I outlined on our official blog I am feeling psychologically overwhelmed by the influx of new people and worried if my architecture will be able to handle it... It's been put to the test by a fair number of overlapping user migrations recently...

Johnnydement ℗ ha impulsat

Tu puedes ir a trabajar para salvar la economia, pero la economia no puede regular los precios de la vivienda para salvarte tu casa.
El mercado no lo permite, solo permite que los riesgos los asumas tu.

Johnnydement ℗ ha impulsat

¡¡¡Bo-chor-no!!!
kaosenlared.net/bo-chor-no/
Aparte de rebasar en número de fallecidos cada 24 horas a Italia y China, no obstante tener menos población que ambos países, el dato más revelador de la falta de previsión de las autoridades y su torpe reacción ante el alud que se venía encima, está en un dato bochornoso y de consecuencias terribles. España registraba a 23 de marzo un 13,6% de profesionales sanitarios contagiados, frente al 8% de Italia y el 4% de China.

Johnnydement ℗ ha impulsat

RT: Si els bancs no van retornar els diners del rescat a la banca, perquè els petits empresaris hem de retornar amb interessos els diners del préstecs que el Govern de l'Estat avalarà?
nitter.cattube.org/ramirp/stat

Johnnydement ℗ ha impulsat

RT: Cuando pase esta crisis habrá que echar la vista atrás y recordar lo que nos ha costado el desmantelamiento de la sanidad pública a favor de la privada por parte del PP en Madrid.

Exigir responsabilidades.

Y cambios.

Columna de @AlmudenaGrandes hoy👇🏾
elpais.com/elpais/2020/03/22/o
nitter.mastodont.cat/isaserras

Johnnydement ℗ ha impulsat

RT: ⚠️El Règim del 78 no farà mai el que els experts recomanen:

“Confinar totalment la població i aïllar territoris amb una incidència especialment greu del virus, començant per Madrid, però també i el País Basc.”

👉Sabeu per què?

(Obro fil)
vilaweb.cat/noticies/cientific
nitter.mastodont.cat/cat_nordi

Johnnydement ℗ ha impulsat

No creáis todo lo que se pone en las redes, a mí me dijeron que para ir al súper era suficiente mascarilla y guantes, al llegar vi que la gente tenía pantalón, camisa y hasta abrigo. Pasé una vergüenza horrible. 😱 😱 😱

Està parlat al github de mastodon de fet @spla
github.com/tootsuite/mastodon/
Estic d'acord que potser fora millor una extensió que donés llibertat als usuaris

@spla, que coi es nitter.mastodont.cat? Conmm segueixo al Losada allà?

Johnnydement ℗ ha impulsat

RT: Es indecente que una empresa que declara 3639 millones en beneficios como Inditex plantee un ERTE, para que paguemos con nuestros impuestos el 75% de los salarios de sus empleados, mientras presume de donar mascarillas.
nitter.mastodont.cat/antonlosa

Y que pasa con los que ni siquiera llegamos a interinos, porque no dan los puntos, pero llevamos 4, 5 o 6 años trabajando en el mismo sitio empalmando contratos de 1 y 6 meses?

eldiario.es/economia/justicia-

Perquè no, simultàniament a reducir la corva ampliem el marge? És el que ha fet alemanya comprant 40000 respiradors o la xina, construint nous hospitals (si, aquells dels que us en fotieu)

El corona és molt fomut, ha deixat en evidència el mal sistèmic de la nostra societat lliberals, però és que el que vindrà després (per molts ja ha començat) deixarà en anècdota la crisi del 2008

Mostra el fil

Ara per ara, cal ajudar a reducir la corva, PERÒ:
1. Que passarà amb tots els petits empresaris, famílies i autònoms que tenen negocis d'hosteleria? O de venda al menor sense opció de comandes a domicilio? Les factures a final de mes de lloguer, aigua, llum, empleats ja estan arribant, però hi ha 0 cashflow... Que faran? No parlo de grans companyies, parlo del gran teixit empresarial de mindundis com nosaltres.

Johnnydement ℗ ha impulsat
Johnnydement ℗ ha impulsat
Johnnydement ℗ ha impulsat

Sou #pagesos o #ramaders? Esteu interessats en tenir un sistema de gestió per la vostra explotació? I a cost zero? Busquem explotacions #agràries per incloureal nostre pla pilot per implementar farmos.org , un projecte de #softwarelliure que ja usen centenar de explotacions agràries dels EEUU, Austràlia i altres països.

Posa't en contacte amb naltros a calbasi.net

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.