jordi salvia ha impulsat

En rtve han descubierto el misterio. Veremos si no acaba en el paro también el nuevo rotulista.

jordi salvia ha impulsat
jordi salvia ha impulsat

Nuestro amigo @jacobonajera creó esta guía en español sobre cómo instalar el proxy Snowflake para servidores GNU/Linux:
jacobo.org/puentes-snowflake-d

If you're looking for the English version of how to install Snowflake on GNU/Linux, you can find it here:
gitlab.torproject.org/tpo/anti

Entrevista al jove de Vila-rodona a qui la fiscalia demana divuit anys de presó per dany informàtic i revelació de secrets · L'acusen d'haver atacat webs d'empreses i serveis governamentals espanyols els mesos posteriors a l'1-O vilaweb.cat/noticies/joel-muno

jordi salvia ha impulsat
jordi salvia ha impulsat

Nova versió de , la versió v0.9.0 ha estat alliberada. 😄

lemmy.ml/post/49280

El SNP ja parla de fer un referèndum unilateral si Londres es nega a habilitar-lo. Catalunya faria bé sincronitzar els seus tempos amb el poble escocès i forçar el debat sobre el dret a l'autodeterminació a escala europea.

Andrew Marantz: “Twitter creó el monstruo de Trump y ahora se desentiende”

Periodista de ‘The New Yorker’, autor de ‘Antisocial’

lavanguardia.com/internacional

jordi salvia ha impulsat
jordi salvia ha impulsat

El Data Center que levantará Google en #Chile requiere 169 litros/segundo para enfriar sus servidores. Aunque el gigante tecnológico compró derechos de agua por esa cantidad, no se sabe si esos títulos estaban en uso, por lo que podría generar sobreexplotación. Inicialmente, la Dirección General de Aguas exigió aclarar esto, pero en un vuelco inexplicable le dio luz verde. El proyecto fue aprobado “a ciegas”, porque no se ha establecido cuál será su impacto real en un acuífero ya declarado zona de prohibición para nuevas extracciones.
Para conseguir ese flujo continuo de litros, la compañía estadounidense recurrió al mercado chileno de derechos de agua. Allí existen múltiples actores y los precios del agua –tal como sucede con un vehículo, un par de zapatillas o un televisor de última generación– se autorregulan en virtud de la oferta y la demanda.
Desde ciperchile.cl/2020/05/25/las-z

C's i Vox ja s'han posat al servei del PSOE i han anunciat que investiran Salvador Illa. Les eleccions a Catalunya són una qüestió d'Estat. Ni principis, ni pandèmies, ni garanties democràtiques, ni res de res! Van a totes i tot s'hi val.

Les ucis de l'estat estan més col·lapsades que durant la primera onada. Però el ministre de Sanitat es nega a endurir les mesures per pur càlcul electoral. Endurir les mesures seria donar la raó a les veus de Catalunya que demanen ajornar les eleccions. lavanguardia.com/vida/20210122

Salvador Illa hauria de dimitir com a ministre per irresponsable i temerari. No només està posant en risc Catalunya, està posant en risc tot l'estat per culpa de les seves ambicions polítiques a Catalunya.

jordi salvia ha impulsat

No hay nada como un anuncio de netflix en una web de torrents

jordi salvia ha impulsat

At the GNU Press Shop: a set of two lovely embroidered patches for your jacket, backpack, or any other textile! Get yours at shop.fsf.org/gear/fsf-gnu-patc.

Un Ministre de Sanitat que abandona la seva tasca, enmig d'una pandèmia desbocada que no para de provocar morts, per participar en unes eleccions, que una àmplia majoria de partits catalans creuen que s'han d'ajornar per la situació sanitària... És loco, eh? 🙄

S'han dedicat a legitimar i alimentar el PSOE des del 2018 i ara el PSOE els està fent el llit. Així els paga els serveis prestats.

I no només li passa a ERC; Podemos va pel mateix camí. El PSOE és règim. No es pot derrocar el règim sense derrocar el PSOE.

Suspenc l'ajornament de les eleccions, inhabilito el conseller responsable d'organitzar les eleccions i recuino l'enquesta del CIS... la festa de la democràcia!

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.