Josep Sanz ha impulsat
Josep Sanz ha impulsat

Making a backup of your Persistent Storage

These instructions explain how to back up your Persistent Storage to another Tails USB stick:

tails.boum.org/doc/first_steps

Divendres passat ens va deixar un company de feina i sobretot, un gran amic, ha sigut una patacada que ningu s'esperava, i a nivell personal, m'ha tocat la linia de flotacio, ara pero, vull fer alguna cosa per recordar-lo i que sigui en la linia que teniem ell i jo, per aixo li he fet una web a github, estic segur que ell faria un dels seus juas juas en veure-ho, gracies per haver existit, mai t'oblidare Lluis!!!

josepsanzcamp.github.io/lluisg

Josep Sanz ha impulsat
És inacceptable allunyar els menors del contacte amb els seus iguals, d’un ambient que possibiliti la convivència i d’un context cultural enriquidor Una Editorial publicada recentment sobre Covid-19 i infància resumeix amb claredat el que està succeint amb la infància en aquesta pandèmia: “la població infantil se sotmet a riscos amb l’objectiu de reduir l’expansió d’una malaltia que produeix danys en els adults”(1).Hi ha moltes incerteses respecte de les vies de transmissió de la Covid-19, la immunitat i la seva durada, etc. Entre els primers resultats que s’han comprovat i repetit en tots els països, els i les menors de 15 anys presenten una incidència acumulada, gravetat, i letalitat molt menor que la resta de població. Els resultats de la primera etapa de l’estudi de prevalença dut a terme a l’Estat espanyol indiquen que els i les menors presenten menor prevalença d’anticossos IgG(2). https://catalunyaplural.cat/ca/el-dany-col%C2%B7lateral-pot-superar-allo-que-es-vol-prevenir-covid-19-i-poblacio-infantil/
Josep Sanz ha impulsat
Josep Sanz ha impulsat

La izquierda dice que hay que poner un mínimo vital a todas las familias, la derecha dice que a los vagos ni agua, y el Rey, como buen árbitro, pues pide que se reparta leche y aceite a los pobres.

Josep Sanz ha impulsat

"Desenes de fuegonetes de brimo i antiavalots GUB al desnonament de Nou de la rambla ara mateix. "

twitter.com/xavi_muso/status/1

Josep Sanz ha impulsat
Josep Sanz ha impulsat
Josep Sanz ha impulsat
Josep Sanz ha impulsat

Desahucio en Cataluña con nocturnidad y alevosía. Prohibidos lo desahucios, por los cojones.

Josep Sanz ha impulsat

Ahir vaig descobrir EuroMoMo, euromomo.eu/ pero no diuen d'on treuen les dades ni com fan els numeros, algu en pot donar alguna pista de com cuinen els numeros??? gracies per endavant!!!

Josep Sanz ha impulsat

RT: Arzobispo de Valladolid: "No es el ideal vivir subvencionados". Y lo dice un representante de la Iglesia Católica que recibe 11.000 millones de euros públicos cada año religiondigital.org/_8521accc
nitter.mastodont.cat/edugaresp

Josep Sanz ha impulsat

RT: 📌 Cuando falleció el torturador Billy El Niño, dijeron que “Interior tenía un plan desde hace meses para quitarle las medallas”.

Hoy la respuesta del Gobierno deja claro que no hay nada de eso.

¿Mintieron? 🤥


nitter.mastodont.cat/JonInarri

Josep Sanz ha impulsat

RT: George Floyd's brutal killing goes beyond the individual police officers involved. It is about a law enforcement system that does not value everyone equally and allows the lives of black Americans to be sacrificed as a result

@HRW statement:
trib.al/MNKc2Tl
nitter.mastodont.cat/LotteLeic

Josep Sanz ha impulsat

RT: US police have attacked journalists more than 100 times in the past four days

“Although in some incidents it is possible the journalists were hit or affected accidentally, in the majority of the cases ... journalists are clearly identifiable as press ..."
niemanlab.org/2020/06/well-try
nitter.mastodont.cat/LotteLeic

Josep Sanz ha impulsat

RT: When the Spanish Supreme Court decides that the LGTBI flag 🏳️‍🌈 goes against institutional neutrality, is it saying that defending LGTBI rights is a particular ideology? That is as legitimate as LGTBI-phobia?

First they persecuted the Catalan pro-indy flag, now they go against 🏳️‍🌈.
nitter.mastodont.cat/toni_comi

Josep Sanz ha impulsat

RT: Trump cruzó la plaza donde se han congregado estos días manifestantes que protestaban por el asesinato racista de George Floyd. Les han desalojado a palos.
Esgrime una Biblia y lanza una proclama para militarizar el país.
Para la Cope es “una imagen para la historia”

nitter.mastodont.cat/carlossma

Josep Sanz ha impulsat
Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.