Estava ara ajudant el meu oncle a mirar-se la factura de l'aigua amb una tablet samsung. Per ell la tauleta és "la placa" i quan pitja un missatge de Gmail per obrir-lo "el truca".

@spla quin Spam és en aquest cas? Molts de toots imbècils? No he notat res especial.

Més preguntes. Els que teniu el compte en obert, quan feu un toot, aquest també surt a la pissarra de la "Federació".

Vaig somiar que deixava el mòbil a carregar i em desapareixia. Testimonis em deien qui l'havia agafat. Aleshores m'adono que estic somiant. Però no em vull despertar fins que l'individu torni al vespre. Aleshores, li canto les quaranta i recupero el mòbil. I quan em desperto penso: "Ep! Que falta encara el cable i el carregador!".

Si volem posar noms i cognoms al "deep state" espanyol, ja tenim força dades per triangular. Només cal seguir la pista dels que van protagonitzar 1) l'èxode de la UCD el 1982, 2) el cop a la direcció del PSOE el 2016, i 3) la crisi actual de C's. Totes les pistes han de portar a un mateix grup de gent.

Borrell dimiteix de diputat? Això no és normal. Que faci de cap de llista, tregui el nombre més alt de vots i després dimiteixi és una estafa més al votant. Què està passant?

Ara vull veure què diuen tots els que criticaven ERC-JC per no votar els grans pressupostos socials de Sanchez: ÚLTIMA HORA: El Parlament tomba el decret del Govern per limitar el preu del lloguer amb el rebuig de tota l'oposició elpuntavui.cat/en-temps-real.h

Avui a la fleca m'han embolicat el pa de motllo tallat amb paper enlloc de plàstic. Una petita bona notícia.

@giorgiograppa potser totes tres són certes. La curiositat és que tots la inestabilitat la creen els espanyols ells solets sense que els partits catalans hagin de moure-hi un dit.

I si agafo i intento instal·lar UBUNTU en un mòbil, què passarà?

En pinotxo l'han enxampat: Rivera assegura que Macron dona suport als pactes de Ciutadans a Espanya i l'Elisi el desmenteix ara.cat/_86746361

Albert Rivera molta llengua però res d'actuar. A Barcelona prefereix separar els seus regidors per no haver de decidir en quines votacions ajudar a Colau. Així ajuda a Colau i es renta les mans dels seus vots, i pot seguir jugant a cridar sempre sense agafar cap responsabilitat.

Un rap per fer barri i aprendre català des de Ciutat Meridiana ara.cat/_864fc50b

Marta Rojals:

El problema arriba quan les nenes deixen de jugar amb nines i es troben amb la pressió d'haver de ser elles, les nines, per a ser acceptades en el joc dels altres.
vilaweb.cat/mailobert/4222161/

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.