Mostra'n més

Avui fa 75 anys del desembarcament de Normandia. Quan es critica els americans, abans de parlar, sempre penso en els milers de joves que van deixar la pell per arrencar el feixisme d'Europa.

Sabeu com està el tema del Fedilab? A mi m'envien bocins per traduir cada dos o tres dies. Que encara l'estant programant aquesta app?

Estado de derecho. Cortesía parlamentaria. Cumplir la ley. Las instituciones que nos hemos dado, etc...

El Girona Temps de Flors ja comença a tenir els primers visitants.

El Temps és una molt bona revista, però els que treballen el tema literari necessiten superar els esquemes (masclistes) del segle vint.
p.twimg.com/media/D4730feXoAAo

Com és que surti tant de porno a la llista de la federació?

Estáis todos acojona'os por el ejército
Y vendidos a todos los banqueros
Camuflando en democracia este fascismo
Porque aquí siempre mandan los mismos
(La Polla Records, 1985)

jpujolar ha impulsat

@FrancescGali @somenergia@gnusocial.net cert, esperem que aquest canvi normatiu que hi ha hagut ara revolucioni el panorama de generació que anem massa tard. També cal un canvi normatiu a Catalunya per a poder desplegar centrals renovables (eòlica sobretot) i a tots els municipis per a facilitar la instal·lació a les vivències.

jpujolar ha impulsat

@Tnkt Doncs mira, sense adonar-me porto 13 dies sense fumar. El primer dia va ser terrible, és el més complicat. A partir del segon ja vas controlant cada vegada més i aprenent a gestionar-ho. I la millora física es nota de seguida. Ànims! Si jo he pogut fer ho pot fer qualsevol!

jpujolar ha impulsat

Gibraltar és el preu d’una traïció [...] i Anglaterra tornarà Gibraltar a Espanya el dia que Espanya torni a Catalunya les llibertats que li va prendre”. m.ara.cat/opinio/Albert-Carrer

jpujolar ha impulsat

«Acceptarem el “Tu, calla!”?. Revertim la repressió»

lasaldelaterra.wordpress.com/2

"Una altra possibilitat és seguir sent com som. Seguir tallant carrers, alçant barreres, enfrontant els abusos policials i el feixisme, consolidant ocupacions…. En definitiva, desobeint activament la pròpia repressió. No som il·lusos i sabem que la primera reacció de l’estat serà multiplicar les multes, denúncies, judicis i condemnes."

Sempre és una delícia llegir i escoltar l'Ermen

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.