Que bien!
@disroot acepta en sus donaciones, de momento junto a @elbinario son los dos proyectos de autogestión que he encontrado.

disroot.org/en/cryptocurrency

Follow

RiseUP también acepta para recibir donaciones, así que otro que se añade a mi cartera de receptores de donaciones trás el premio recibido en el foro de

@disroot @elbinario

Si conoceis más proyectos de autogestión, soberania tecnológica o software libre que acepten faircoin como método de donación hacedmelo saber, por poco que se pueda me gusta ir haciendo pequeñas donaciones a este tipo de servicios además de promover la economia .

@kim Tens documentat els passos a seguir per instalar el moneder, omplirlo i fer pagaments? Fa temps que li dono voltes al tema i no acabo de donar el pas.

@demoakracia si precisament va ser l'última entrada del blog.

surtdelcercle.cat/index.php?vi

Si dones el pas per aquí hi ha usuaris que també cambien monedes ara mateix i qualsevol cosa demana que si puc t'ajudaré. ;)

@kim No se que pasa que ni a Foss ni a Firefox m'obre els enllaços, em porta a un 404 d'error

@demoakracia a mi em passa amb el mòbil es extany encara que la url es correcte. Ja ho miraré.

Sign in to participate in the conversation
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és una instància en català de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.

Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.

Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.

Mastodon és per als humans, en comptes dels anunciants i recol·lectors de dades.

*** Registre: per alguna raó no és possible utilitzar adreces de correu de Microsoft (hotmail.com, live.com, outlook.com, msn.com). Microsoft rebutja sense motiu els correus de verificació que envia mastodont.cat. Disculpeu les molèsties.