Follow

Les associacions de veïns i veïnes de Vic i Sentfores-La Guixa han organitzat la Fira de l'Energia a Vic per explicar la factura elèctrica i fomentar l'estalvi energètic, serà aquest dissabte dia 10 de novembre.

@kim Es molt necesari. Ahir vaig veure un programa en el que explicaban aixó i deien com la gent està pasant masivament a les companyies 'verdes' com Holaluz amb enganys publicitaris. Acaban pagant una mitjana de mes del 13% al 22% segons tarifes contractades.

@demoakracia jo vaig fer baixar la potencia a @somenergia quan vaig entrar a la cooperariva i em va baixar i molt la factura. Pero hi ha que dir en el seu favor que fan molta pedagogia de saber llegir la factura de la llum i moltes xerrades d'estalvi energètic, això está bé.

@kim Jo quan vaig contractar Som el preu era el mateix desde 3 fins a 10 en la tarifa sense 'valle' @somenergia

@demoakracia jo al passar d'un 9 a un 5 en el canvi de companyia em va baixar molt.

@somenergia

@demoakracia la casa era tot electric fins i tot la cakwfacció, amb potencia de 9 vaig treure els radiadors i vaig fer una llar de foc.

@somenergia

Sign in to participate in the conversation
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és un servidor en català de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.
Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.
Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.
Mastodon és per a les persones. No és pas pels anunciants ni pels recol·lectors de dades.