Segueix

No se si es un error o no pero en la descripción de fedilab 2.24.1 dice que ya es comparible con la api de pixelfed pero la verdad es que no soy capaz de loguearme con una cuenta de pixelfed.social no reconoce ni el host

@kim el otro día me comentaba Jota que no era problema de fedilab era de pixelfed que tenía que corregir unos problemas de código.

@kim jo m’he cansat de Pixelfed i dels seus “soon” que no arriben mai o dels bugs greus reportats que duren mesos sense que es resolguin. Per això desactivaré la meva instancia a final de mes, no es pot donar un bon servei amb un mínim de qualitat.
Potser d’aquí uns anys m’ho tornaré a mirar.

@spla ja he havia sentit això dels "comming soon" jaja... jo he creat un compte per provar només, no es un tipus de xarxa que m'agradi molt la de les fotos però volia provar com es veia a fedilab :)

@kim provar és molt important i divertit!

@kim  https://gnusocial.cc/attachment/330406 supongo que te sale esto no?  :(  Yo la instalé por #pixelfed precisamente (el resto no, por salud mental) y no va. Creo que @dansup quitó la conexión a API de la instancia a los pocos días por algunos "problemillas", pero #fedilab (Tom) creo que ya lo tiene todo listo de su parte. Creo recordar que así lo explicaron. Toca esperar.

@xmgz el mensaje actual dice algo así como: Hemos recibido un mensaje muy largo de la API" pero vamos seguro que es eso que dices ;)

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.