lluis1893 ha impulsat

Incluso han amenazado de muerte al President Puigdemont.
Quieren más pruebas?
Todavía alguien tiene dudas?
Quizás más de uno y más de una deberían hacer una visita al psiquiatra, porque tiene graves problemas de personalidad.

Mostra el fil
lluis1893 ha impulsat

Formo part de dues entitats (una cultural i una col·legial), totes dues amb els seus facebooks, twitters, etc. Em pregunto si val la pena obrir els respectius comptes al , tenint en compte que (segurament) no hi ha CAP soci a aquí.

Formo parte de dos entidades (una cultural y una colegial), ambas con sus Facebooks, twitters, etc. Me pregunto si vale la pena abrir las respectivas cuentas en el , teniendo en cuenta que (seguramente) no hay NINGÚN socio aquí.

És bona idea?

lluis1893 ha impulsat

Francament, jo crec que estem vivint en una contradicció permanent. No entenc com encara hi hagi gent que cregui que estar a l'estat espanyol ens pot reportar algun benefici. Ho veiem a diari, una gran part dels espanyols ens odia pel sol fet de ser catalans. Llavors, quin sentit te continuar lligats a aquesta Espanya pseudofeixista i excloent? Es un estat de engoixa permanent que no es bo per a ningú. A que esperem? Que voleu que hi hagi víctimes?

Com tornem a reproduir aquí les guerres partidistes twitaires plego. @spla

🥱🥱🥱 Fins aquí l'anàlisi política del dia.

🥱🥱🥱🥱 I fins aquí, la crònica política d'avui.

lluis1893 ha impulsat

He penjat una selecció de fotos de Cracòvia i Auschwitz-Birkenau a @Flickr@twitter.com per si voleu xafardejar una mica: bre.is/gdB7C3d5 #Krakow #Auschwitz #Poland

lluis1893 ha impulsat
lluis1893 ha impulsat

@ale@ale.manalejandro.com primer he pensat que m'agradaria saber què o qui et fa pensar que els usuaris més sectaris de Mastodon pertanyen a "nodos catalufos" però després m'ho he pensat millor i t'ajudaré a que no vegis res d'aquest "nodo catalufo" suspenen el teu compte. Bona sort.

lluis1893 ha impulsat

R to @toni_comin: “L’independentisme català és l’últim capítol de la lluita antifeixista del segle XX. L’únic feixisme del segle XX que no ha estat plenament derrotat és el franquisme. I l’autodeterminació de Catalunya representa la derrota definitiva del franquisme.”
nitter.cattube.org/toni_comin/

2021-08-08 12:08:46

lluis1893 ha impulsat
lluis1893 ha impulsat

RT @jaume_pros@twitter.com

L'empresa que compra la llet per Mercadona ha deixat de comprar el producte a 40 granges catalanes. Pagava el litre de llet a 32 cèntims (el preu de cost són 37cèntims). Quan les granges catalanes han demanat un preu just, les han deixat al caire del precipici. Moltes tancaran.

🐦🔗: twitter.com/jaume_pros/status/

lluis1893 ha impulsat
lluis1893 ha impulsat
lluis1893 ha impulsat
lluis1893 ha impulsat

La llarga història de segles i segles d'indultats que reben homenatges com a herois nacionals. 🧐

Sort que això no és Twitter i no he de parlar de política..😏😏. Bona revetlla!!

lluis1893 ha impulsat

Som Energia està compromesa amb la normalització de la diversitat lingüística, ja que ens regim pels valors del cooperativisme i l’Economia Social i Solidària, que defensen la democràcia, l’equitat i la solidaritat.

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.