Extraordinari! 👏🏼Llarg, però val la pena.

The Catalan Crisis Threatens to Reopen a Debate That the EU’s Power Brokers Thought They Had Long Ago Quashed - CounterPunch.org counterpunch.org/2020/01/23/th via Clara Ponsatí

A risc de semblar un iaio, ja no entenc els jocs per a mòbil. Són tots tan avorrits que ja tots tenen el mode d'autoplay perquè el joc jugui per a tu (?!). L'únic objectiu d'aquests jocs és obligar-te a jugar cada dia, i si pot ser unes quantes vegades.

Em sembla inadmissible l'ús de "jugar" com a eufemisme de "apostar".

David Virgili ha impulsat

"Un informe municipal atribueix al turisme el 75% de les emissions de CO2 de Barcelona".

L'ajuntament començarà a canviar les condicions materials d'aquest turismem, o demanará menys creuers?

O sigui, farà com sempre un pilota fora?

totbarcelona.cat/turisme/infor

David Virgili ha impulsat

@meldor Quan la mateixa Generalitat t'obliga a passar per un windows/adobe per a visualitzar i usar els formularis dels tràmits, què se'n pot esperar... Persistim, però!

Avui al hem buscat amb 2n ESO totes les combinacions possibles de targetes {x+1 ; x+2 ; x+4 ; x-2 ; 2x+3} que sumessin 5x+8 🤔

M'han recomanat "¿Por qué las mujeres follan mejor en el socialismo?" Estic molt d'acord amb la tesi central i m'esparvera veure com gent de la meva edat cau en dinàmiques que em semblaven ja passades... 🤔
lamarea.com/2020/01/10/por-que

David Virgili ha impulsat

M'he viciat al @commonvoicecat, especialment quan hauria d'estar corregint exàmens...

David Virgili ha impulsat

60 anys de la mort de Pere Puig i Adam (n. 1900), pedagog i matemàtic català conegut per les seves aportacions en l'àmbit de la didàctica de les matemàtiques.

ca.wikipedia.org/wiki/Pere_Pui

Cap mena d'alegria ni esperança en la investidura. Iglesias, que plora tant d'alegria, va acusar l'independentisme de despertar el feixisme, i el seu partit estava a favor d'un 155 a canvi d'un pacte de govern. Del PSOE prefereixo ni parlar-ne.
lavanguardia.com/politica/2017

David Virgili ha impulsat

Doncs, la bona notícia que he rebut aquest matí és que m'han concedit la llicència per assumptes propis; enguany me l'agafe del 13 de gener al 20 de març, 10 setmanotes de llibertat i de boicot al sistema capitalista. Us assegure que done molt més gustet que les vacances normals.

Torne, doncs, a exercir «El dret a no treballar», com us explicava fa un any. Felicitat suprema.

ja.cat/notreballar

Breu recordatori sobre "els savis d'Orient": ni eren tres, ni eren reis, ni eren mags... A la Bíblia!

David Virgili ha impulsat

1. España, en los años 80, se convirtió en el mayor consumidor de heroina de Europa Occidental. Un país que venía del final de la dictadura y comienzo de la transición con una enorme agitación en la calle. Nada de lo ocurrido se debió a la casualidad. ¿Fue la heroína un instrumento de desmovilización social? Son muchos los datos que apuntan a ello. #HiloDrogas

Acabo de visualitzar la inauguració dels Jocs Olímpics, però a la Plaça Sant Jaume. L'arquer agafa la fletxa encesa, apunta a la bandera espanyola, moments d'incertesa... I esclata l'eufòria a la plaça :brindis:

El capitalisme ha agafat la idea d'amor romàntic i l'ha convertit en el concepte de jornada completa: "vull algú amb compromís amb l'empresa", "necessitem dedicació plena", "ets tu qui cal, i cap altre"... Són frases que haurien de fer-nos fugir d'una parella Disney, gelosa i controladora, però que s'accepten en entrevistes de feina.

David Virgili ha impulsat

@meldor La historia viene de lejos, pero se puede resumir en que cuando el software libre empezó a levantar cabeza Microsoft empezó a invertir en los sistemas de educación autonómicos buscando publicidad. Su primer gran éxito fue Aragón y, a partir de ahí, inició la conquista de las demás comunidades. Y hasta la fecha.

David Virgili ha impulsat

@ca_ics @sisco_garcia @meldor @Xnet softcatala.org/ aquesta plataforma fa anys que està vigent per dotar a les persones que facin us del software lliure i puguin ajudar a impulsar la nostra llengua.
El tema de professors... Doncs no es res de nou, mentres més facilitat tinguin per fer les coses a qualsevol preu (literalment) així seguirem...

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.