Publicació fixada

Democràcia i llibertat. Perquè són ideals que hem de defensar cada dia des que ens llevem. Contra qualsevol tipus de censura, sense cedir i organització popular.

La frontera, amb totes les seves duanes, separa [CAT Nord] del foc emissor cultural autòcton: Barcelona. I la cultura francesa, per la seva solidesa i per l'habilitat amb què l'han bastida, esdevé superior, infinitament superior, en força imperialista, a l'espanyola.

J. Fuster

No tots els crítics saben llegir, ai!

Joan Fuster
@AnyFuster22 @AnyJoanFuster

Voler convertir-se en un activista permanent de la nostàlgia és un mal negoci que aboca a balanços desoladors.

Pere Calders

I tal dia com avui, un 25 de març del 3019 de la Tercera Edat, es destruí l'Anell Únic al Mont del Fat al qual es precipità també Gòl·lum per a evitar que fos destruït, de manera que també morí. Amb l'extinció de l'Anell, també s'acabà el poder de Sauron i tot el seu exèrcit del mal fou vençut. Gràcies, Frodo i Sam, hòbbits valents!
.

Mostra el fil

"In the meantime you should try and forget your troubles, Frodo. I do not know if I can do anything to help you; but I will whisper this in your ears. Someone said that intelligence would be needed in the party. He was right. I think I shall come with you."

J.R.R. Tolkien, 'The Fellowship of the Ring'.

Dels creadors de l'Imperi on no es pon mai el sol i del Día de la Raza, arriba ara... "Madrid, capital d'Iberoamèrica", ciutat que rebrà un colpista de veritat sense cap legitimitat democràtica i a qui els hereus dels colpistes de veritat d'aquí lliuraran la Clau d'Or de Madrid. En fi...

a tot això, els nois d'Altsasu porten 1166 dies en presó

6 dels 13 membres de la JEC han votat en contra de la inhabilitació de Torra. Imagineu-vos si n'és de gros, el que han fet!
És l'hora del poble!

Cada any el comencem en algun lloc de la Terra Mitjana de la mà d'algun il·lustrador. Enguany estrenem el gener a casa de Bilbo Saquet, a Hobbiton, la Comarca. És l'inici d'aquest viatge d'anada i de tornada… t.co/fVaCEjdBjx

Vergonya absoluta!
Qui és la JEC?
Avui cal ser al costat del MHP @QuimTorraiPla davant d'aquest nou intent de segrestar les institucions de Catalunya.
Fins quan? Quanta dignitat com a poble estem disposats que ens sigui manllevada?
Ni un pas enrere!
Implementació JA de l'1-O.

Experts en salut celebren la Zona de Baixes Emissions i esperen que les malalties cardiovasculars i pulmonars disminueixin a Barcelona elpuntavui.cat/en-temps-real.h

"Hom no s'ha de fer gran sense haver llegit tots els llibres per a joves"

Aldous Huxley

Res és en l'univers exactament de la manera que ho veiem just ara. Betelgeuse està a sis-cents anys llum, és a dir, el veiem com era a finals de l'Edat Mitjana i potser ja ha esclatat. Mirar el cel és veure literalment una part del passat de l'univers. És gaudir de la seva història.

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.