@spla@pleroma.cat @coloco @jivago JO tinc els meus dubtes que siguin els amos del mon. Crec que son sortides de por. , , , entre altres deixaran de fer les seves transaccions econòmiques amb dòlars i això sí que els preocupa i molt. Els ja els passen la ma per la cara amb innovació militar. Tant sols heu de veure els progressos que han fet amb el seu sistema de canons electromagnètics.

el veritable armament que sempre fa servir els EUA no es pas tipus militar, sino "cinefil" i altres series per fer correr caps buides. Sempre fent espectacle sigui com sigui i clar amb mentides constants.

Mentre que altres paisos com Rusia, Xina i Corea saben molt bé que les histories virtuals son això, massa virtual i poc eficient a l'hora de la veritat. Mentre que nordamericans viuen amb un bon nivell vida lluny de tothom de qualsevol atac terrorista de mida internacional, els paisos europeus i part de aisatics són massa aprop per rebre violacions de diferents vies a l'hora. #doncsaixo
@Obiols @spla @coloco @jivago

@xikufrancesc
Jo crec, que els estan perden poder en el mon a marxes froçades. Fa uns anys enderrera no haurien fet mai el que estan fent a de manera tant descarada i això ho fa el nerviosisme que hi ha en l'administració . Tenen molts fronts oberts. Jo no ho tic clar.

@spla@pleroma.cat @coloco @jivago

@Obiols

El que ha anat fent EUA per sud i centream√®rica em sembla que ha estat fins i tot m√©s descarat que lo de Venezuela... i no nom√©s a Am√®rica, per tot el m√≥n es dediquen a muntar cops d'estat, canvis de "r√®gim", etc., tot per mantenir o accentuar el seu poder econ√≤mic i militar. Naturalment de cara a l'opini√≥ p√ļblica ho justifiquen com a "ajuts al poble de X per alliberar-se de tal tir√†", etc. Propaganda.

@xikufrancesc @spla@pleroma.cat @coloco @jivago

I √≤jut, que no estan sols. Els pa√Įsos que sovint s√≥n referits com la "comunitat internacional" sovint van de la maneta. Lo de L√≠bia amb Gaddafi, o lo d'Ucra√Įna, Iraq, Afganistan... I si anem tirant enrere, no parem. Les pot√®ncies colonials occidentals sempre s'han dedicat a fer aix√≤. El present no √©s diferent de les bestialitats dels llibres d'hist√≤ria. Els genocidis continuen.

@Obiols @xikufrancesc @spla@pleroma.cat @coloco @jivago

@nestort @Obiols @xikufrancesc @spla @coloco pero ara o sabem i estem interconectats. Si 'ells' es coordinan a nivel mundial contra el feminisme ¬ŅPerque no fem Nosaltres igual per coordinarnos amb l'objectiu contrari? A EE.UU tenen la mateixa crisis de legitimitat del poder institucional que aqui. I Nosaltres som mes

@jivago
"Ells" també estan interconnectats, i tenen mitjans i recursos per crear molt soroll. La informació hi és, però la nostra capacitat d'atenció és limitada. Ells saturen els canals, mitjans i xarxes amb la seva merda i molta gent que hi estaria en contra acaben despistades. Cal per part nostra molta feina, més enllà de les xarxes, jo diria al dia a dia i a la quotidianitat. Estendre una manera de ser i estar.
@Obiols @xikufrancesc @spla@pleroma.cat @coloco

@nestort @Obiols @xikufrancesc @spla @coloco a Twitter estem començant a actuar amb visió global. Recomano seguir a @RedSinBulos i l'espai de collaboració #RedSinBulos redsinbulos.wordpress.com/

Segueix

@jivago
Bona sort amb el projecte, la feina √©s immensa. Comen√ßa per les pr√≤pies declaracions de personatges p√ļblics, com pol√≠tics, per√≤ tamb√© per missatges menys p√ļblics, com cadenes de missatgeria instant√†nia. Feina alhora tamb√© susceptible de manipulaci√≥ i biaix pol√≠tic (penso en maldita.es, o el que Facebook diu que fa, p.ex.). Ojut que part de la feina de maldita.es est√† b√©, tamb√©.
@Obiols @xikufrancesc @spla@pleroma.cat @coloco

· Tusky · 1 · 0 · 0

@jivago De moment no em deixa passar de la primera pagina @nestort @xikufrancesc @spla@pleroma.cat @coloco

@jivago
Aquí veig que teniu un compte a Twitter i un canal a Telegram. A veure jo publico moltes coses a que automàticament van a Twitter i a les altres xarxes socials descentralitzades. Es una idea. Ja som amb allo de com tothom es a Twitter els altres no saben ni que existeix aquesta iniciativa.
@nestort @xikufrancesc @spla@pleroma.cat @coloco

@Obiols @nestort @xikufrancesc @spla @coloco m'agradaria molt que també estigues aquí. L'unica rao es temps de dedicació pero la Meca part. Si trobem com deseguida estem perque es la voluntad i filosofía del projecte. Penso que la posibilitad en qualitat aquí es mes gran perque som del software lliure.

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.