Segueix

Altre cop provant el al mòbil. Aquest cop li donaré alguns dies de vida com a mínim. He aconseguit executar apps d'Android, però no la que més m'interessava, OSMand. L'Ubuntu té coses bones però d'altres per polir. Per exemple he hagut de fer quasi un miracle per sincronitzar contactes amb Nextcloud (en canvi facilíssim pel calendari)

Molaria poder tenir més teclats, com el Hacker's Keyboard, més apps per música, i de navegació amb cotxe offline. Fa una estona el bluetooth em feia elganso. A vegades costa situar el cursor on es vol. L'app que utilitzo per tootejar no pot rebre comparticions des del navegador (fatal!). Així que vurem, perquè un Lineage OS sense Google tampoc és terrible, i funciona molt bé

Mostra el fil

Doncs res, tornem a l'Android 9 Pie (amb Lineage OS i sense Google apps, és clar). Que funciona molt bé, val a dir. Segon intent de funcionar ab UBPorts avortat, doncs 😅
Ara haig de decidir què faig amb el Whatsapp, perquè hi tinc grups importants per a mi. Dilemes...

Mostra el fil

Em va tirar força enrere el fet que no tenia app per a interactuar satisfactòriament amb Mastodon, era incapaç de pujar una trista foto, i no podia compartir res des d'altres apps. 😓 Una pena perquè l'Ubuntu té coses interessants, però li falten apps, i les d'android per allà estan molt limitades (es pengen si intenten accedir a Internet 😅)

Mostra el fil
@nestort No et funciona anysoft keyboard? Te fetxes per posicionar el cursor on vulguis. Es el meu predeterminat

@nestort o sigui, UBports no es recomanable ni per provar-lo

@spla
Bé, per provar-lo sí, però pel mòbil d'ús diari per mi no. Massa coses que van regular, mal, o lentes. Potser quan treguin una nova versió li doni una nova oportunitat. Tot i que el problema de les apps continuarà si no se'n van traient. Moltes són simplement "wrappers" de webs (com la de Mastodon)

@nestort entesos, ja diràs si surt una nova i la proves

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.