Mostra els més nous
Nestort :fed:🐘✅ ha impulsat

Me n'he sortiiiiiiiiiit! Ja tinc el :yunohost: en la versió 4.1.4.4 ! Uoooooo!

@xaloc , vaig a obrir una ampolla de cava!

Sembla que els serveis estan funcionant (demà els comprovaré un per un) i que tot va bé. Demà ho resumiré en un article; bé, en una epopeia. Buf!

🍾 🥂

Nestort :fed:🐘✅ ha impulsat

Phosh Overview

"phosh is graphical shell for mobile, touch based devices like smart phones. It’s the default graphical shell on Purism’s Librem 5 (and that’s where it came to life) but projects like Postmarket OS, Mobian and Debian have picked it up putting it into use on other devices as well and contributing patches."

puri.sm/posts/phosh-overview/

#librem5 #privacy #freedom #phosh

Nestort :fed:🐘✅ ha impulsat
Nestort :fed:🐘✅ ha impulsat
Nestort :fed:🐘✅ ha impulsat
Xarxa d'Habitatge d'Horta-Guinardó:

'Tornen les assemblees de la Xarxa d’Habitatge!'

Llegeix més a: http://agora.guinardo.org

"La serie francesa Colapso disponible traducida al valenciano en la web de A Punt Media de forma totalmente legal para su visionado. Una buena noticia por varios motivos, porque está gratis y de forma que los autores han recibido dinero por ella, segundo porque ya son varias empresas españolas y extranjeras que han comprado los derechos con lo que después de su éxito en FilmIn y ahora en la Televisión Valenciana probablemente haya una segunda parte."
apuntmedia.es/va/a-la-carta/se

"Avui arrenquem la setmana amb novetats de la investigació . El número de Lycamobile es va utilitzar per suplantar la portaveu de La Forja, Lluna Berlanga, i en cinc casos més. La investigació interna de Mossos també revela que un agent expedientat va crear l’adreça de correu electrònic del nucli del Baix Empordà."

📝 La línia telefònica de la trama de suplantacions digitals es va contractar amb un DNI fals bit.ly/3hZLQN3

✍️ Gemma Garcia
🖼 Pau Fabregat

Nestort :fed:🐘✅ ha impulsat

Desallotjament ara mateix de la casa ocupada al carrer Astúries de Gràcia a BCN. 9 furgons dels Mossos.

Nestort :fed:🐘✅ ha impulsat

PeerTube v3, an alternative to centralized video platforms like YouTube, is now live! Read more about the new release from our friends at @framasoft, u.fsf.org/38y, and subscribe to our PeerTube channel at u.fsf.org/36m !

"El invento gallego para no volver a usar Google y proteger todos tus datos en internet" – elconfidencial.com/tecnologia/

"IUVIA es una empresa gallega que busca devolver al usuario el poder sobre sus datos poniéndole su propia nube en casa y ayudándole a configurar todos los servicios digitales"

etc

ECOCHATARREROS – felixmoreno.com/es/index/162_0

"El Leitmotiv del eco chatarrismo, lo que lo define es ese afán por seguir teniendo lo mismo que se tenía antes aunque no sea sostenible, o directamente no se pueda continuar fabricando."

Nestort :fed:🐘✅ ha impulsat

ha impulsat:
Unes converses telefòniques fan trontollar la principal acusació contra @boye_g i ensenyen la poteta del lawfare... escolteu ➡️ vilaweb.cat/noticies/converses
nitter.mastodont.cat/vpartal/s

2021-01-12 01:36:24

Nestort :fed:🐘✅ ha impulsat
Nestort :fed:🐘✅ ha impulsat

"Al final del documentari les dades d’Oxfam (2020) ens informen que l’1% dels més rics del món posseeixen més de dues vegades la riquesa del 90% de la humanitat. A França, set milionaris posseeixen l’equivalent al que té el 30% de la població. Els rics viuen a costa dels nostres mitjans. El combat no ha fet sinó començar, llegim."
vilaweb.cat/noticies/joc-miral
youtube.com/watch?v=EB7lpLwsBD

Nestort :fed:🐘✅ ha impulsat
Nestort :fed:🐘✅ ha impulsat
Nestort :fed:🐘✅ ha impulsat
Nestort :fed:🐘✅ ha impulsat

#Madrid Quedada vecinal para limpiar accesos en el hospital Gregorio Marañón
En situaciones de emergencia es cuando realmente se ve la capacidad de la gente de organizarse sin jefes ni jerarquías. La necesidad y los objetivos comunes nos guían.

Nestort :fed:🐘✅ ha impulsat

If you are a #cyclist, please share your ride photos. It would be nice to honor @pla's life of cycling after such sad news.

Please boost this if you can. Thanks.

Nestort :fed:🐘✅ ha impulsat
Mostra els més vells
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.