Ja arriba! La aplegarà per quart any consecutiu uns quants projectes tecnològics que treballem des de l'ètica social i ambiental.
Aviam si convencem d'una vegada a més gent d'abandonar les agressives teleoperadores i els grans monopolis capitalistes de serveis a internet! Hi ha alternatives!

fesc.xes.cat/2019/10/16/consul

Les entitats de l’economia social i solidària mostrem el nostre rebuig a la sentència del TS, que representa un atemptat i amenaça contra els drets i llibertats fonamentals de tota la ciutadania: pangea.org/blog-pangea/contra-

Demà 18 d’octubre a @pangea_org secundarem la vaga general

Tot el suport a la campanya que la @Xnet@confederac.io ha llançat contra la prioritat que se li dóna a a les escoles, i en favor d'alternatives no privatives, no monopolístiques i que no basen el seu negoci en el tràfic de les nostres dades sinó en la qualitat de serveis oberts i transparents:
"Treballem en una bateria de propostes en favor dels drets digitals de l’alumnat i l’alfabetització tecnològica de qualitat i crítica, que estem discutint amb el Govern de Catalunya"
xnet-x.net/ca/no-autoritzar-go

Pangea.org ha impulsat

Avui Viquidites celebra 15 anys d’existència i ho celebrem amb un nou ! 🎂

Participeu fins el 6 de setembre documentant citacions i passatges d’obres de sis autores i artistes catalanes de les quals en celebrem una efemèride aquest 2019!

✍🏼 ca.wikiquote.org/wiki/Viquidit

L'Electronic Frontier Foundation denuncia que ICANN i PIRegistry estan abandonant la seva a favor d'estratègies de control a internet, més semblants a les de gegants neolliberals com Facebook o Youtube.
L'EFF ha remès als seus comitès i fet pública una petició de reconsideració.
No es pot baixar la guàrdia!
eff.org/deeplinks/2019/08/open

Recordeu que durant l'agost l'oficina de @pangea_org restarà tancada degut a que l'edifici Vèrtex de la UPC a Barcelona on està ubicada tanca per vacances.

A l'agost, per tant, us atendrem només per mail... des de casa :-)

Bon estiu a tothom!

🔌 La tecnologia ha canviat. I tu, a què jugues? 🖥
Mireu quin lema i cartell més xul.los tenim per a la d'enguany, que agrupa les iniciatives tecnològiques de la , la fira d'economia social de
Cartell dissenyat per l'Apòstrof.coop 😍
👉Més info: tecnofesc.cat
La TecnoFESC està coordinada per SETEM Catalunya i organitzada també per Andròmines Associació, Colectic Cooperativa, Col·lectivaT, CoopDevs, eXo , eReuse (Reutilitza.cat), Guifi.net , Jamgo SCCL i @pangea_org

Pangea.org ha impulsat

Join @3rik and Alexander Sander from @fsfe next Monday at 7pm to discuss Free Software policies. The session will be moderated by Monica Bernardi from Dimmons.net. More info at meetup.com/Barcelona-Free-Soft

Si ets soci o sòcia de @pangea_org pots gaudir d'un descompte del 25% en l'accés a una internet horitzontal lliure, oberta i neutral amb .cat i .net
Què esperes per aprofitar-lo?
👉🔴 pangea.org/blog-pangea/et-rega
i viceversa!

En el se dicen cosas como "Those damned russians"... Entiéndase el contexto y la sátira, por favor, hehe

Avui ha començat la al campus de la UPC a Barcelona, organitzada per eQualit.ie i @pangea_org. Serà al C6-E101 i C6-E106 de dilluns a divendres, excepte DIJOUS que fem a la @lleialtec de 10-18h (amb traducció simultània).
📌 Programa complet: pangea.org/blog-pangea/program

¿Os lo habíamos explicado? es una jornada para compartir experiencias y conocimientos sobre la internet auto-organizada. El hilo conductor será la autodeterminación y el rol de los servicios tecnológicos autónomos en la facilitación de las soberanías.
👉 28M @Lleialtat
pangea.org/es/blog-pangea/infr

L' convida grups que treballin en torn de les tecnologies lliures, ciutadania organitzada, ONGs i mitjans, el proper dj. 28 de març a la @lleialtec a discutir solucions tecnològiques per a l'autodeterminació i l'autonomia a Internet. Registra't gratuïtament a equalit.ie/infracon/
S'agraeix difusió!

Pangea.org ha impulsat

Si per evitar la difusió de "fake news", hem de confiar en el control que en facin les grans empreses com google i facebook, i amb la colaboració d'entitats privades i governs...vol dir dues coses:
-Ens monitorejaràn més encara si es pot
-Ens manipularàn més encara, si es pot!
O tenim seny i ens atoprotegim, o estem venuts. I tot i així..ho estem.

Avui seguim en el aprenent els uns de les altres i fent força col.lectiva per difondre els valors de l' de manera coherent. Que per cert la presentació ahir de @lleialtec del va ser la bomba i ens va donar forces per anar sortint del costat del mal i tenir més presència aquí!! ;)


@La_Directa entrevistà l'activista sindical xinès Pak Kin Wan: "Les diferents províncies competeixen entre elles per generar més creixement i riquesa. Per tal d’atraure més inversors, fan els ulls grossos en no vigilar pel compliment dels drets laborals."

directa.cat/pak-kin-wan-trebal

Imprescindible el Kit contra les violències masclistes online elaborat per @donestech@confederac.io ?
EL recull d'alternatives de programari, servidors, extensions per navegadors, obertes i respectuoses amb la nostra privacitat, per sentir-nos més segures a internet:
donestech.net/files/kitcontrav
(editat a 2018)

Pangea.org ha impulsat

Obrirem el congrés amb la presentació de les 46 mesures. Gràcies a la feinada feta per @BCNFreeSoftware @partit_pirata @pangea_org @softcatala i el suport de moltes altres com @donestech@confederac.io

mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.