Publicació fixada

Si no heu treballat amb @nextcloud (núvol, office col·laboratiu), Mailtrain (butlletins i correus massius) i Webalizer (estadístiques web), ara podeu provar amb les guies que hem fet en català (pronto en castellano también)
pangea.org/blog-pangea/tajudem

Ja ens direu què tal
Salut gent, cuideu-vos molt

Pangea.org ha impulsat

@xosem Es una pena.

Mi primera huida de Gmail fue hacia ellos. Parecía prometedor en cuanto a privacidad y código libre (aunque creo que nunca lo llegaron a liberar todo). Sin embargo, con el tiempo empecé a ver cosas que no me gustaban y no se alineaban con el activismo aparente. Así que me fui a tutanota.

Finalmente, he acabado aterrizando en @pangea_org , que al menos es una gestión más local.

Eso sí, cuando me pasé a protonmail adopté un dominio propio y nunca lo he lamentado. Ha facilitado un montón la “portabilidad”.

Pangea.org ha impulsat

👁 OFERTA DE FEINA >>>
**Tècnic/a comptable a temps parcial**
Cerquem una persona, preferiblement amb experiència en 3r sector, responsable, autònoma i que sàpiga treballar en equip. Substitució temporal i incorporació fixa posterior.
Consulteu detalls:
pangea.org/avisos/oferta-de-fe

🏄🏽‍♀️ Algunos recursos potencialmente útiles para teletrabajar con software y servicios libres de una manera un poco más Zen. Traducido y adaptado del Francés de @framasoft, que trabajan de manera muy similar a la nuestra y os recomendamos.
pangea.org/es/blog-pangea/nota
(aviat en cat)

Pangea.org ha impulsat
@colectic_coop Gràcies pels suggeriments! Un parell de comentaris:

+ Thunderbird és un client de correu i per tant no és una alternativa a Gmail, que n'és un proveïdor. Alternatives serien @pangea_org (km 0) o @disroot_es .
+ Duckduckgo no és software lliure i té els servidors a Amazon. Potser seria millor usar una capa de privacitat en el metabuscador #searchx. @komun en tenen una instància.

[OFERTA DE FEINA]: Busquem administrador/a de sistemes!

Requisits:
- administració Linux en entorn servidors
- autonomia, proactivitat i motivació per l'aprenentatge
- capacitat de comunicació, treball en equip i cooperació

Oferim:
- mitja jornada
- sou més que digne
- formació i bon ambient

Mira't l'oferta completa aquí: pangea.org/avisos/oferta-de-fe

Tots els serveis estan a hores d'ara funcionant amb normalitat. Disculpeu les molèsties, seguim aprenent de cada fallada.
Gràcies per la vostra comprensió!

Mostra el fil

4/12/20: Estem tenint una incidència en el servei web, estem treballant per solucionar-ho el més aviat possible. Disculpeu les molèsties!
Estamos teniendo una incidencia en el servicio web, estamos trabajando para solucionarlo lo más rápido posible. ¡Disculpad las molestias!

Des de fa una estona està resolta la incidència que estava patint un dels nostres servidors. Gràcies per la vostra complicitat!
--
Desde hace un rato ha quedado resuelta la incidencia que estaba sufriendo uno de nuestros servidores. ¡Gracias por vuestra comprensión!

[Incidència] Estem patint una incidència en un servidor web, hi estem treballant per solucionar-la el més aviat possible.
Disculpeu les molèsties!

A guifi.net tenen un grup de treball per procurar integrar la en el si de les seves comunitats. Not that bad, seguiu el rastre de la xarxa d'infras comunitàries!
Un nou article de la by @efrainfoglia

pangea.org/es/blog-pangea/xarx

Pangea.org ha impulsat

En #Jitsi encuentras una lista de instancias que garantizan la privacidad de tus conversaciones, con buena calidad para las llamadas.

Todas están alojadas en servidores confiables, aquí algunas recomendaciones:

sursiendo.org/blog/2020/05/que

#CuarentenaChallenge #Videollamadas

Si no heu treballat amb @nextcloud (núvol, office col·laboratiu), Mailtrain (butlletins i correus massius) i Webalizer (estadístiques web), ara podeu provar amb les guies que hem fet en català (pronto en castellano también)
pangea.org/blog-pangea/tajudem

Ja ens direu què tal
Salut gent, cuideu-vos molt

Pangea.org ha impulsat

🔜 NOVETAT

Des d’Amical Wikimedia llancem un cicle de propostes públiques i un altre d’internes amb tallers, debats i formació semipresencials de diferents nivells sobre coneixement lliure, Viquipèdia i els projectes Wikimedia en català!

🗞 La setmana vinent comencem amb el primer taller d’introducció a la Viquipèdia! Llegiu-ne més al nostre blog:

wikimedia.cat/2020/03/27/un-ci

Avui estem experimentant certa inestabilitat de xarxa. Aquests dies de confinament enrecordem-nos del nostre planeta: la xarxa no té capacitat il·limitada i l’entreniment digital consumeix recursos materials i energètics
pangea.org/blog-pangea/coronav
Vigileu amb tant connectar-nos a internet!

Aquesta nit (de dilluns 24 a dimarts 25feb) de 23h a 7h els serveis de Pangea quedaran interromputs degut a tasques de manteniment i millora dels nostres servidors.

Disculpeu les molèsties i moltes gràcies per la vostra col·laboració!
____
Esta noche (de lunes 24 a martes 25feb) de 23h a 7h los servicios de Pangea quedarán interrumpidos debido a tareas de mantenimiento y mejora de nuestros servidores.

Disculpad las molestias y muchas gracias por vuestra colaboración!

El mòbil que usem cada dia no té per què costar-nos la salut del nostre planeta.
Posem fi a l'economia d'un sol ús i reclamem el nostre dret a reparar!

repair.eu/smartphones/

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.