Tut fixat

Si no heu treballat amb @nextcloud (núvol, office col·laboratiu), Mailtrain (butlletins i correus massius) i Webalizer (estadístiques web), ara podeu provar amb les guies que hem fet en català (pronto en castellano también)
pangea.org/blog-pangea/tajudem

Ja ens direu què tal
Salut gent, cuideu-vos molt

Des de fa una estona està resolta la incidència que estava patint un dels nostres servidors. Gràcies per la vostra complicitat!
--
Desde hace un rato ha quedado resuelta la incidencia que estaba sufriendo uno de nuestros servidores. ¡Gracias por vuestra comprensión!

[Incidència] Estem patint una incidència en un servidor web, hi estem treballant per solucionar-la el més aviat possible.
Disculpeu les molèsties!

A guifi.net tenen un grup de treball per procurar integrar la en el si de les seves comunitats. Not that bad, seguiu el rastre de la xarxa d'infras comunitàries!
Un nou article de la by @efrainfoglia

pangea.org/es/blog-pangea/xarx

Pangea.org ha impulsat

En #Jitsi encuentras una lista de instancias que garantizan la privacidad de tus conversaciones, con buena calidad para las llamadas.

Todas están alojadas en servidores confiables, aquí algunas recomendaciones:

sursiendo.org/blog/2020/05/que

#CuarentenaChallenge #Videollamadas

Si no heu treballat amb @nextcloud (núvol, office col·laboratiu), Mailtrain (butlletins i correus massius) i Webalizer (estadístiques web), ara podeu provar amb les guies que hem fet en català (pronto en castellano también)
pangea.org/blog-pangea/tajudem

Ja ens direu què tal
Salut gent, cuideu-vos molt

Pangea.org ha impulsat

🔜 NOVETAT

Des d’Amical Wikimedia llancem un cicle de propostes públiques i un altre d’internes amb tallers, debats i formació semipresencials de diferents nivells sobre coneixement lliure, Viquipèdia i els projectes Wikimedia en català!

🗞 La setmana vinent comencem amb el primer taller d’introducció a la Viquipèdia! Llegiu-ne més al nostre blog:

wikimedia.cat/2020/03/27/un-ci

Avui estem experimentant certa inestabilitat de xarxa. Aquests dies de confinament enrecordem-nos del nostre planeta: la xarxa no té capacitat il·limitada i l’entreniment digital consumeix recursos materials i energètics
pangea.org/blog-pangea/coronav
Vigileu amb tant connectar-nos a internet!

Aquesta nit (de dilluns 24 a dimarts 25feb) de 23h a 7h els serveis de Pangea quedaran interromputs degut a tasques de manteniment i millora dels nostres servidors.

Disculpeu les molèsties i moltes gràcies per la vostra col·laboració!
____
Esta noche (de lunes 24 a martes 25feb) de 23h a 7h los servicios de Pangea quedarán interrumpidos debido a tareas de mantenimiento y mejora de nuestros servidores.

Disculpad las molestias y muchas gracias por vuestra colaboración!

Pangea.org ha impulsat

@fanta >Cuando hablan de medicina buscan a gente experta en eso. ¿Cuando hablan de redes libres a quienes llaman?

A nadie. Por eso hace unos días pedimos cita con La Directa y nos han dado un espacio en su edición digital para hablar del #fediverso :fediverso:

¿Quién quiere escribir este artículo conmigo? :) https://pad.lleialtat.cat/p/fediverso-directa

Pangea.org ha impulsat

El mòbil que usem cada dia no té per què costar-nos la salut del nostre planeta.
Posem fi a l'economia d'un sol ús i reclamem el nostre dret a reparar!

repair.eu/smartphones/

Pangea.org ha impulsat

Acabem de publicar més informació sobre la xerrada d'aquest
Tecnopatriarcapitalisme
Gracies
@pangea_org per proposarla

Pangea.org ha impulsat

Se presenta hoy el proyecto de @pangea_org para crear contenidos sobre tecnología, economía social y feminismos en el que participa @zorrasbinarias@gnusocial.cc

❤️ 💜 💛 💚 💙

pangea.org/blog-pangea/xarxeta

Bon dia!
Us presentem un projecte que hem engegat el desembre passat: la Xarxeta de continguts aplega a 5 entitats + Pangea en un esforç col·lectiu per elaborar continguts de reflexió al voltant dels eixos temàtics: tecnologia + economia social + feminismes:
pangea.org/blog-pangea/xarxeta

Ei, ens fa il.lusió presentar-vos el nostre flamant nou logo, fruit d'un procés on tot l'equip de Pangea.org hi hem posat el nostre granet de sorra.
Què us sembla?
A l'enllaç us expliquem cosetes: pangea.org/blog-pangea/nou-log

Pangea.org ha impulsat
Vuelvo a repetir algo con lo que vengo molestando hace tiempo:
Creo que hay que repensar seriamente el uso y el sentido de las "redes sociales" (Si, hablo de las que pertenecen al conjunto del fediverso)

Algo que hace un tiempo lei que el ceo de twitter comentaba algo sobre como "los actuales incentivos de las redes sociales fomentan a que se genere contenido polemico y no del tipo que promueve el debate sano".

La verdad creo coincidir con esa frase, y observo que puede que no solo sea el incentivo de las redes sociales privativas, sino parte de comportamiento mayoritario a la hora de emitir opiniones e interactuar en "redes sociales". Y veo que este comportamiento se va replicando en estas redes "libres y federadas"

Tal vez es parte de una suerte de "comportamiento arrastrado" de aquellos lados malignos xD

Tal vez es parte de una mayoria de personas que tenemos una tendencia a interactuar, participar de "topicos polemicos".

¿Es posible prevenir/corregir/fomentar un cambio de este comportamiento de forma sistematica, a partir de algun cambio de paradigma en las tecnologias que estamos usando para "intercambiar opinion"?

¿Es una cuestion puramente de "comportamiento individual/masivo" y no puede/debe ser modificado?

¿Esta bien intentar modificar la manera en que interactuamos ne estas redes de forma masiva mediante un cambio estructural en las mismas redes?

¿Es posible que ne las partes mas pobladas del fediverso este comportamiento se vea con mayor frecuencia? En caso de que no se observe esto. ¿Las redes federadas y libres estan libres de dicho comportamiento por defecto?

¿ Las migrasiones recientes y las posibles migrasiones futuras haran que esto empeore en caso de existir?

¿El "microbloggin" es permeable a este tipo de problematica?
Pangea.org ha impulsat
¡Feliz año, vecis!

Empezamos enero a tope con las #JornadasLibresIII Hemos hecho un cartelico en A4 y un programa de mano en A5 con las charlas detalladas. ¡A ver qué os parecen!
jornadas-libres-III-cartell-pro…
Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.