Si no heu treballat amb @nextcloud (núvol, office col·laboratiu), Mailtrain (butlletins i correus massius) i Webalizer (estadístiques web), ara podeu provar amb les guies que hem fet en català (pronto en castellano también)
pangea.org/blog-pangea/tajudem

Ja ens direu què tal
Salut gent, cuideu-vos molt

El mòbil que usem cada dia no té per què costar-nos la salut del nostre planeta.
Posem fi a l'economia d'un sol ús i reclamem el nostre dret a reparar!

repair.eu/smartphones/

Ei, ens fa il.lusió presentar-vos el nostre flamant nou logo, fruit d'un procés on tot l'equip de Pangea.org hi hem posat el nostre granet de sorra.
Què us sembla?
A l'enllaç us expliquem cosetes: pangea.org/blog-pangea/nou-log

Com a membres de la xarxa @APC ens adherim al seu manifest en relació a l'anunci de la possible venda del (Public Interest Registry), inclòs el domini que gestionava .ORG.
Signa contra l'opacitat del procés de venda i contra interessos privats que determinin la gestió d'un bé comú al servei de les entitats socials: apc.org/en/pubs/apc-statement-

Avui s'està fent la presentació a de l'informe de la Global Information Society Watch 2019 i mentrestant des d' @APC han publicat un avançament de continguts que ja podeu consultar aquí: apc.org/sites/default/files/Sn

- Diapos, pistes sobre com avaluar un producte o servei tecnològic, ruletes, núvol...
- Com dius?
- Això: pangea.org/blog-pangea/post-fe

Ja tenim guanyador(s) del servei @nextcloud que vam estar sortejant durant la amb "La ruleta de la "!!
Els números premiats són 042/047_: enhorabona Jorge i Jan!
Us trucarem en breu

'Tecnopatriarcapitalisme', compra pública responsable o 'el somni tecnològic' són alguns dels termes claus en les activitats que tenim previstes durant la aquest proper cap de setmana.
Vols més pistes?
Consulta el programa i ens hi veiem!
pangea.org/blog-pangea/fesc201

Ja arriba! La aplegarà per quart any consecutiu uns quants projectes tecnològics que treballem des de l'ètica social i ambiental.
Aviam si convencem d'una vegada a més gent d'abandonar les agressives teleoperadores i els grans monopolis capitalistes de serveis a internet! Hi ha alternatives!

fesc.xes.cat/2019/10/16/consul

Les entitats de l’economia social i solidària mostrem el nostre rebuig a la sentència del TS, que representa un atemptat i amenaça contra els drets i llibertats fonamentals de tota la ciutadania: pangea.org/blog-pangea/contra-

Demà 18 d’octubre a @pangea_org secundarem la vaga general

Tot el suport a la campanya que la @Xnet@confederac.io ha llançat contra la prioritat que se li dóna a a les escoles, i en favor d'alternatives no privatives, no monopolístiques i que no basen el seu negoci en el tràfic de les nostres dades sinó en la qualitat de serveis oberts i transparents:
"Treballem en una bateria de propostes en favor dels drets digitals de l’alumnat i l’alfabetització tecnològica de qualitat i crítica, que estem discutint amb el Govern de Catalunya"
xnet-x.net/ca/no-autoritzar-go

L'Electronic Frontier Foundation denuncia que ICANN i PIRegistry estan abandonant la seva a favor d'estratègies de control a internet, més semblants a les de gegants neolliberals com Facebook o Youtube.
L'EFF ha remès als seus comitès i fet pública una petició de reconsideració.
No es pot baixar la guàrdia!
eff.org/deeplinks/2019/08/open

Recordeu que durant l'agost l'oficina de @pangea_org restarà tancada degut a que l'edifici Vèrtex de la UPC a Barcelona on està ubicada tanca per vacances.

A l'agost, per tant, us atendrem només per mail... des de casa :-)

Bon estiu a tothom!

🔌 La tecnologia ha canviat. I tu, a què jugues? 🖥
Mireu quin lema i cartell més xul.los tenim per a la d'enguany, que agrupa les iniciatives tecnològiques de la , la fira d'economia social de
Cartell dissenyat per l'Apòstrof.coop 😍
👉Més info: tecnofesc.cat
La TecnoFESC està coordinada per SETEM Catalunya i organitzada també per Andròmines Associació, Colectic Cooperativa, Col·lectivaT, CoopDevs, eXo , eReuse (Reutilitza.cat), Guifi.net , Jamgo SCCL i @pangea_org

Si ets soci o sòcia de @pangea_org pots gaudir d'un descompte del 25% en l'accés a una internet horitzontal lliure, oberta i neutral amb .cat i .net
Què esperes per aprofitar-lo?
👉🔴 pangea.org/blog-pangea/et-rega
i viceversa!

Avui ha començat la al campus de la UPC a Barcelona, organitzada per eQualit.ie i @pangea_org. Serà al C6-E101 i C6-E106 de dilluns a divendres, excepte DIJOUS que fem a la @lleialtec de 10-18h (amb traducció simultània).
📌 Programa complet: pangea.org/blog-pangea/program

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.