Pangea.org ha impulsat

👁 OFERTA DE FEINA >>>
**Tècnic/a comptable a temps parcial**
Cerquem una persona, preferiblement amb experiència en 3r sector, responsable, autònoma i que sàpiga treballar en equip. Substitució temporal i incorporació fixa posterior.
Consulteu detalls:
pangea.org/avisos/oferta-de-fe

🏄🏽‍♀️ Algunos recursos potencialmente útiles para teletrabajar con software y servicios libres de una manera un poco más Zen. Traducido y adaptado del Francés de @framasoft, que trabajan de manera muy similar a la nuestra y os recomendamos.
pangea.org/es/blog-pangea/nota
(aviat en cat)

Pangea.org ha impulsat
@colectic_coop Gràcies pels suggeriments! Un parell de comentaris:

+ Thunderbird és un client de correu i per tant no és una alternativa a Gmail, que n'és un proveïdor. Alternatives serien @pangea_org (km 0) o @disroot_es .
+ Duckduckgo no és software lliure i té els servidors a Amazon. Potser seria millor usar una capa de privacitat en el metabuscador #searchx. @komun en tenen una instància.

[OFERTA DE FEINA]: Busquem administrador/a de sistemes!

Requisits:
- administració Linux en entorn servidors
- autonomia, proactivitat i motivació per l'aprenentatge
- capacitat de comunicació, treball en equip i cooperació

Oferim:
- mitja jornada
- sou més que digne
- formació i bon ambient

Mira't l'oferta completa aquí: pangea.org/avisos/oferta-de-fe

Tots els serveis estan a hores d'ara funcionant amb normalitat. Disculpeu les molèsties, seguim aprenent de cada fallada.
Gràcies per la vostra comprensió!

Mostra el fil

@marcelcosta gràcies! La velocitat s'hauria d'haver normalitzat també

@marcelcosta hola! correu i nextcloud ja t'haurien de funcionar bé, ens ho pots confirmar sisplau? i una pregunta, fas servir client de correu o webmail?

@marcelcosta només faltaria! I no, no és una pregunta de fàcil respondre (O/o') però estem en ello! Tan bon punt tinguem novetats us les anirem dient.
Respecte a l'altre tema, n'hem de xerrar: a la propera reunió (setmana que ve) ho plantegem. Gràcies pel suggeriment! I per la paciència!

4/12/20: Estem tenint una incidència en el servei web, estem treballant per solucionar-ho el més aviat possible. Disculpeu les molèsties!
Estamos teniendo una incidencia en el servicio web, estamos trabajando para solucionarlo lo más rápido posible. ¡Disculpad las molestias!

@marcelcosta tota la raó i us demanem disculpes! De fet hem vist el teu missatge quan veniem a avisar per aquí també, però és cert que darrerament no estem cuidant aquest canal, aviam si ho millorem. Gràcies per la comprensió!

Des de fa una estona està resolta la incidència que estava patint un dels nostres servidors. Gràcies per la vostra complicitat!
--
Desde hace un rato ha quedado resuelta la incidencia que estaba sufriendo uno de nuestros servidores. ¡Gracias por vuestra comprensión!

[Incidència] Estem patint una incidència en un servidor web, hi estem treballant per solucionar-la el més aviat possible.
Disculpeu les molèsties!

A guifi.net tenen un grup de treball per procurar integrar la en el si de les seves comunitats. Not that bad, seguiu el rastre de la xarxa d'infras comunitàries!
Un nou article de la by @efrainfoglia

pangea.org/es/blog-pangea/xarx

Pangea.org ha impulsat

En #Jitsi encuentras una lista de instancias que garantizan la privacidad de tus conversaciones, con buena calidad para las llamadas.

Todas están alojadas en servidores confiables, aquí algunas recomendaciones:

sursiendo.org/blog/2020/05/que

#CuarentenaChallenge #Videollamadas

Si no heu treballat amb @nextcloud (núvol, office col·laboratiu), Mailtrain (butlletins i correus massius) i Webalizer (estadístiques web), ara podeu provar amb les guies que hem fet en català (pronto en castellano también)
pangea.org/blog-pangea/tajudem

Ja ens direu què tal
Salut gent, cuideu-vos molt

Pangea.org ha impulsat

🔜 NOVETAT

Des d’Amical Wikimedia llancem un cicle de propostes públiques i un altre d’internes amb tallers, debats i formació semipresencials de diferents nivells sobre coneixement lliure, Viquipèdia i els projectes Wikimedia en català!

🗞 La setmana vinent comencem amb el primer taller d’introducció a la Viquipèdia! Llegiu-ne més al nostre blog:

wikimedia.cat/2020/03/27/un-ci

Avui estem experimentant certa inestabilitat de xarxa. Aquests dies de confinament enrecordem-nos del nostre planeta: la xarxa no té capacitat il·limitada i l’entreniment digital consumeix recursos materials i energètics
pangea.org/blog-pangea/coronav
Vigileu amb tant connectar-nos a internet!

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.