Mostra'n més

Ens preocupa. Qui no entengui encara per què la privatització d'internet per empreses i fons no cooperatius ens acaba perjudicant, aquí té un exemple: adslzone.net/2019/11/14/domini

Pangea.org ha impulsat

...Rastrejant els Mòbils!!!...⚠️📲

| A partir d'aquest dilluns, l'Institut Nacional d'Estadística (INE) inicia un estudi on es rastrejarà la posició dels telèfons mòbils de milions de persones. Existeixen algunes formes d'evitar-ho, quines són?

bit.ly/33XAOQA

- Diapos, pistes sobre com avaluar un producte o servei tecnològic, ruletes, núvol...
- Com dius?
- Això: pangea.org/blog-pangea/post-fe

Ja tenim guanyador(s) del servei @nextcloud que vam estar sortejant durant la amb "La ruleta de la "!!
Els números premiats són 042/047_: enhorabona Jorge i Jan!
Us trucarem en breu

Pangea.org ha impulsat

Nou assolit! ✔️💜

Hem arribat a 25.500 biografies de dones dues setmanes abans de la data prevista. Ara 1 de cada 6 biografies de la @viquipedia ja és d’un personatge femení.

Gràcies per ajudar-nos a reduir el biaix de gènere! Seguim!

🔎 ca.wikipedia.org/wiki/Viquipro

Pangea.org ha impulsat

‪☑️ Avui Amical Wikimedia ha estat declarada Associació d’Utilitat Pública.‬

‪Estem de celebració! L’enhorabona a tots els nostres voluntaris! 🥳🥂‬

Encara de ressaca del cap de setmana, però super contentes de l'ambientasso i de tota l'activitat generada durant la !
Fins la propera edició continuarem treballant per fer més àmplia i enfortir una realitat ja prou sòlida, rica i creixent: l'Economia social i solidària.
Gràcies Xarxa d'Economia Solidària (@XES_cat) per la magnífica organització i a totes les persones i entitats companyes que ho estem fent possible!!

fesc.xes.cat/2019/10/28/fesc20

'Tecnopatriarcapitalisme', compra pública responsable o 'el somni tecnològic' són alguns dels termes claus en les activitats que tenim previstes durant la aquest proper cap de setmana.
Vols més pistes?
Consulta el programa i ens hi veiem!
pangea.org/blog-pangea/fesc201

Pangea.org ha impulsat

Aolicaciones y precauciones básicas para autodefensa digital en la protesta, por Colectivo Disonancia

Ja arriba! La aplegarà per quart any consecutiu uns quants projectes tecnològics que treballem des de l'ètica social i ambiental.
Aviam si convencem d'una vegada a més gent d'abandonar les agressives teleoperadores i els grans monopolis capitalistes de serveis a internet! Hi ha alternatives!

fesc.xes.cat/2019/10/16/consul

Les entitats de l’economia social i solidària mostrem el nostre rebuig a la sentència del TS, que representa un atemptat i amenaça contra els drets i llibertats fonamentals de tota la ciutadania: pangea.org/blog-pangea/contra-

Demà 18 d’octubre a @pangea_org secundarem la vaga general

Tot el suport a la campanya que la @Xnet@confederac.io ha llançat contra la prioritat que se li dóna a a les escoles, i en favor d'alternatives no privatives, no monopolístiques i que no basen el seu negoci en el tràfic de les nostres dades sinó en la qualitat de serveis oberts i transparents:
"Treballem en una bateria de propostes en favor dels drets digitals de l’alumnat i l’alfabetització tecnològica de qualitat i crítica, que estem discutint amb el Govern de Catalunya"
xnet-x.net/ca/no-autoritzar-go

Pangea.org ha impulsat

Avui Viquidites celebra 15 anys d’existència i ho celebrem amb un nou ! 🎂

Participeu fins el 6 de setembre documentant citacions i passatges d’obres de sis autores i artistes catalanes de les quals en celebrem una efemèride aquest 2019!

✍🏼 ca.wikiquote.org/wiki/Viquidit

L'Electronic Frontier Foundation denuncia que ICANN i PIRegistry estan abandonant la seva a favor d'estratègies de control a internet, més semblants a les de gegants neolliberals com Facebook o Youtube.
L'EFF ha remès als seus comitès i fet pública una petició de reconsideració.
No es pot baixar la guàrdia!
eff.org/deeplinks/2019/08/open

Recordeu que durant l'agost l'oficina de @pangea_org restarà tancada degut a que l'edifici Vèrtex de la UPC a Barcelona on està ubicada tanca per vacances.

A l'agost, per tant, us atendrem només per mail... des de casa :-)

Bon estiu a tothom!

🔌 La tecnologia ha canviat. I tu, a què jugues? 🖥
Mireu quin lema i cartell més xul.los tenim per a la d'enguany, que agrupa les iniciatives tecnològiques de la , la fira d'economia social de
Cartell dissenyat per l'Apòstrof.coop 😍
👉Més info: tecnofesc.cat
La TecnoFESC està coordinada per SETEM Catalunya i organitzada també per Andròmines Associació, Colectic Cooperativa, Col·lectivaT, CoopDevs, eXo , eReuse (Reutilitza.cat), Guifi.net , Jamgo SCCL i @pangea_org

Pangea.org ha impulsat

Join @3rik and Alexander Sander from @fsfe next Monday at 7pm to discuss Free Software policies. The session will be moderated by Monica Bernardi from Dimmons.net. More info at meetup.com/Barcelona-Free-Soft

Si ets soci o sòcia de @pangea_org pots gaudir d'un descompte del 25% en l'accés a una internet horitzontal lliure, oberta i neutral amb .cat i .net
Què esperes per aprofitar-lo?
👉🔴 pangea.org/blog-pangea/et-rega
i viceversa!

En el se dicen cosas como "Those damned russians"... Entiéndase el contexto y la sátira, por favor, hehe

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.