Mostra'n més
Pangea.org ha impulsat

@coloco tiene razón, Mastodon es solo una de las muchas redes federadas de este nuestro universo. Desde ActivityPub la Fedi ha pegado un estirón y ahora federa imagen, vídeo, blogs, audio…

@Johnelroig Échale un ojo a la página de la Fedi y a un librito muy kuki (en catalán) “Fediverse: xarxes socials lliures i ètiques” de la @lleialtec

Com a membres de la xarxa @APC ens adherim al seu manifest en relació a l'anunci de la possible venda del (Public Interest Registry), inclòs el domini que gestionava .ORG.
Signa contra l'opacitat del procés de venda i contra interessos privats que determinin la gestió d'un bé comú al servei de les entitats socials: apc.org/en/pubs/apc-statement-

Avui s'està fent la presentació a de l'informe de la Global Information Society Watch 2019 i mentrestant des d' @APC han publicat un avançament de continguts que ja podeu consultar aquí: apc.org/sites/default/files/Sn

La gent de ens conviden a cercar plegades solucions a l'amenaça de l'apropiacionisme privat dels actius propis dels projectes de
✅ Gràcies per muntar aquests saraus Efrain!
🚀 No hi falteu! Dimarts 26 a Hangar.org
Info i inscripció a ajuntament.barcelona.cat/digit

Pangea.org ha impulsat

Algú em pot ajudar a explicar tècnicament (però de forma senzilla) per què no puc ni visualitzar ni emplenar els formularis del web de tràmits de la Generalitat amb GNU/Linux? Faig servir Okular i exigeixen Adobe Reader (versió 9.1 o superior) 😡
A la @sobtec un company va comentar que era perquè no feien servir protocols estàndards (crec). És per tornar a fer queixa al Síndic de Greuges, això és discriminació! Alguna gestió té formulari web però la majoria és PDF.

Ens preocupa. Qui no entengui encara per què la privatització d'internet per empreses i fons no cooperatius ens acaba perjudicant, aquí té un exemple: adslzone.net/2019/11/14/domini

Pangea.org ha impulsat

...Rastrejant els Mòbils!!!...⚠️📲

| A partir d'aquest dilluns, l'Institut Nacional d'Estadística (INE) inicia un estudi on es rastrejarà la posició dels telèfons mòbils de milions de persones. Existeixen algunes formes d'evitar-ho, quines són?

bit.ly/33XAOQA

- Diapos, pistes sobre com avaluar un producte o servei tecnològic, ruletes, núvol...
- Com dius?
- Això: pangea.org/blog-pangea/post-fe

Ja tenim guanyador(s) del servei @nextcloud que vam estar sortejant durant la amb "La ruleta de la "!!
Els números premiats són 042/047_: enhorabona Jorge i Jan!
Us trucarem en breu

Pangea.org ha impulsat

Nou assolit! ✔️💜

Hem arribat a 25.500 biografies de dones dues setmanes abans de la data prevista. Ara 1 de cada 6 biografies de la @viquipedia ja és d’un personatge femení.

Gràcies per ajudar-nos a reduir el biaix de gènere! Seguim!

🔎 ca.wikipedia.org/wiki/Viquipro

Pangea.org ha impulsat

‪☑️ Avui Amical Wikimedia ha estat declarada Associació d’Utilitat Pública.‬

‪Estem de celebració! L’enhorabona a tots els nostres voluntaris! 🥳🥂‬

Encara de ressaca del cap de setmana, però super contentes de l'ambientasso i de tota l'activitat generada durant la !
Fins la propera edició continuarem treballant per fer més àmplia i enfortir una realitat ja prou sòlida, rica i creixent: l'Economia social i solidària.
Gràcies Xarxa d'Economia Solidària (@XES_cat) per la magnífica organització i a totes les persones i entitats companyes que ho estem fent possible!!

fesc.xes.cat/2019/10/28/fesc20

'Tecnopatriarcapitalisme', compra pública responsable o 'el somni tecnològic' són alguns dels termes claus en les activitats que tenim previstes durant la aquest proper cap de setmana.
Vols més pistes?
Consulta el programa i ens hi veiem!
pangea.org/blog-pangea/fesc201

Pangea.org ha impulsat

Aolicaciones y precauciones básicas para autodefensa digital en la protesta, por Colectivo Disonancia

Ja arriba! La aplegarà per quart any consecutiu uns quants projectes tecnològics que treballem des de l'ètica social i ambiental.
Aviam si convencem d'una vegada a més gent d'abandonar les agressives teleoperadores i els grans monopolis capitalistes de serveis a internet! Hi ha alternatives!

fesc.xes.cat/2019/10/16/consul

Les entitats de l’economia social i solidària mostrem el nostre rebuig a la sentència del TS, que representa un atemptat i amenaça contra els drets i llibertats fonamentals de tota la ciutadania: pangea.org/blog-pangea/contra-

Demà 18 d’octubre a @pangea_org secundarem la vaga general

Tot el suport a la campanya que la @Xnet@confederac.io ha llançat contra la prioritat que se li dóna a a les escoles, i en favor d'alternatives no privatives, no monopolístiques i que no basen el seu negoci en el tràfic de les nostres dades sinó en la qualitat de serveis oberts i transparents:
"Treballem en una bateria de propostes en favor dels drets digitals de l’alumnat i l’alfabetització tecnològica de qualitat i crítica, que estem discutint amb el Govern de Catalunya"
xnet-x.net/ca/no-autoritzar-go

Pangea.org ha impulsat

Avui Viquidites celebra 15 anys d’existència i ho celebrem amb un nou ! 🎂

Participeu fins el 6 de setembre documentant citacions i passatges d’obres de sis autores i artistes catalanes de les quals en celebrem una efemèride aquest 2019!

✍🏼 ca.wikiquote.org/wiki/Viquidit

L'Electronic Frontier Foundation denuncia que ICANN i PIRegistry estan abandonant la seva a favor d'estratègies de control a internet, més semblants a les de gegants neolliberals com Facebook o Youtube.
L'EFF ha remès als seus comitès i fet pública una petició de reconsideració.
No es pot baixar la guàrdia!
eff.org/deeplinks/2019/08/open

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.