Tut fixat

No teniu clar com funciona el rerefons de la @viquipedia? necessiteu una empenteta per llençar-vos a editar? sabeu que hi ha criteris importants consensuats al respecte de què s'hi pot fer, i què no? sabeu que hi ha moltes formes de demanar ajuda en cas de dubte o complicació?
Aquí en podeu trobar una breu síntesi: commons.wikimedia.org/wiki/Fil

papapep :debian: ha impulsat
papapep :debian: ha impulsat

What we know about reinfection so far bmj.com/content/372/bmj.n99 Summary: it seems rare, but still more to know is needed... Major concern seems to be Brazilian variant

Per cert, curiós que els desenvolupadors et diuen que instal·lis el paquet (en el meu cas a ), facis un apt -f install, per les dependències criptogràfiques bàsicament,i després el tornis a instal·lar...poca confiança tenen en el seu propi instal·lador 😂

Mostra el fil

És meravellós...tens el certificat, t'instal·les el punyetero AutoFirma, accedeixes al p**o web de Correu-vos, emplenes el formulari per demanar vot per correu, i UUUUPSSSS...no reconeixen la seva pròpia TSA...

papapep :debian: ha impulsat

Demain c'est la journée du point médian, el punt volat en català.
Utilisé en CAT pour indiquer de prononcer deux fois les L.
Ex :
FR : illégal
CAT: il·legal
OC: illegal

En OC on a LH pour le son espagnol LL, les catalans utilisent la graphie castillane et se trouvent embêtés avec les doubles L, d'où le point médian. En vulgarisant.
mastodont.cat/@amicalwikimedia

Com pot ser que no sabés de l'existència d'**Star Trek: Lower Decks**? què bo, si us plau, és una paròdia animada de les sèries centrada en uns mindundis novells d'una nau de 3a de la Flota Estel·lar 😂 Ara que s'ha acabat la 3a temporada d'Star Trek: Discovery ha estat com caigut del cel.

papapep :debian: ha impulsat
papapep :debian: ha impulsat
papapep :debian: ha impulsat
papapep :debian: ha impulsat
papapep :debian: ha impulsat
papapep :debian: ha impulsat

ha impulsat:
Quan s’ataca l’advocat, el que es busca, és desprotegir els ciutadans de l’únic professional que els pot defensar.

Conclusió: Perilla l'Estat de dret.

altaveu.com/actualitat/justici
nitter.mastodont.cat/j_a_silve

2021-01-19 16:00:00

papapep :debian: ha impulsat
papapep :debian: ha impulsat

de 1922 neixia a Oak Park, Illinois, na Betty Marion White Ludden, una actriu i comediant estatunidenca, d'extensa carrera a Hollywood, coneguda internacionalment pel seu paper de Rose Nylund a l'exitosa comèdia de situació The Golden Girls.
Se la considera una pionera del món de la televisió: va ser de les primeres dones a produir un programa de televisió, la primera a protagonitzar la seva pròpia sitcom i la primera a presentar un programa en solitari.
ca.wikipedia.org/wiki/Betty_Wh

papapep :debian: ha impulsat

No som dignes de parlar d'humanitat, ni com a individuals, ni com a grup, fins que no resolem aquestes coses, per què els recursos hi són: nitter.mastodont.cat/324cat/st

Com que veig que tornen a haver-hi comentaris al respecte, últimament es repeteixen a cada convocatòria, un vídeo que explica prou bé (en anglès, ho sento) per que actualment encara NO hem de canviar el nostre sistema de vot centenari, rudimentari i SEGUR a un d'electrònic:
Why Electronic Voting Is Still A Bad Idea
youtube.com/watch?v=LkH2r-sNjQ

papapep :debian: ha impulsat

Al hilo sobre #VASSAL añado info.

Por lo que veo esto mola mil. Puedes jugar a literalmente miles de juegos que se cargan como módulos.

Por ejemplo tienes dixit aquí: vassalengine.org/wiki/Module:D

El Carcassonne aquí: vassalengine.org/wiki/Module:C

Etc...

Una vez cargas el modulo en #vassal le das eliges si quieres jugarlo online u offline. Luego entras a un chat y se va uniendo la gente. Te pones el nicky y puedes consultar las reglas y tal.

MOLA MUCHO ESTO !!!

Mostra el fil
Mostra els més vells
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.