No puc imaginar com gestiona Trump les seves empreses després de veure la seva actuació estelar, culminada avui, com a president de eeuu.

Segueix

@spla és un dèspota narcisista de manual.

· · Web · 1 · 0 · 1

@papapep en algún lloc vaig llegir que tots els que van votar son així, per això van voler que un dels seus fos com ells.

@spla dir això és anar molt enllà...que alguns, uns quants, ho deuen ser? segur. Tots? ho dubto moltíssim. Com a tot arreu, les raons per votar opcions de dreta dura són tot un espectre, des de ser mala persona, a ser un ignorant profund, passant per totes les tonalitats intermèdies i recombinades. Tant de bo fos tan senzill determinar-ne la raó...😅

@spla un país on esmorzen, dinen i sopen amb la puta bandera. Que a cada partit, classe, etc, comencen amb l'himne, el grau de militarització mental de la població...és MOLT complex i molt diferent de la nostra pròpia experiència. No els excuso, constato fets.

@papapep @spla Encara no he llegit res però no crec que triguin els amics unionistes en trobar paralel•lismes entre l'infame 1-O i els proud boys d'avui.
Si no ho han escrit ja.

@Zorion @spla li troben punta a qualsevol collonada, com bé dius, si no ho han fet, ho faran.

@papapep no em va semblar mal vist que la gent vota als que son com ells

@spla és un plantejament totalment simplista, que deixa fora una part grandiosa del tant per cent de persones que voten l'opció. Això cap sociòleg ni psicòleg amb cap i peus ho admetria com a tesi raonable que justifiqui la majoria dels votants.

@papapep ni idea, em baso només en que ha estat votat i elegit com a president dels estats units. Els seus votants no posen ser diferents a ell

@spla t'ho diré més clar: tu votes *exactament* per les mateixes raons el que sigui que votis que totes les persones que coneixes que voten la mateixa opció? estíc 100% segur que la resposta és no. Imagina't a un país de 300M de persones i 9.834.000 km² d'extensió, amb realitats socioeconòmiques absolutament diverses.

@papapep ja entenc per on vas però és que per votar a Trump cal estar no massa bé del cap, com ell

@spla seria similar a dir que totes les víctimes de sectes són analfabets, inútils i desgraciats.

@papapep @spla Trump és un extrem caricaturesc. Hi ha molta gent de classe treballadora que l'ha votat per la imatge d'anti-stablishment.

@marcelcosta @spla
és una de les coses que han sapigut fer i vendre amb ell, mostrar-lo com a "contra stablishment" quan ell n'és l'epítom!
la desesperació fa que molta gent perdi tota perspectiva (com a les sectes 😏).
L'han venut de mil formes diferents, depenent del context...

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.