@spla la pregunta és si "es pot" o si "s'hauria de poder", en el sentit de si és coherent fer-ho?

@spla ah, cert, l'escala utilitzada, i no començar a 0, no és ni molt menys la més adient per aquesta informació.
En tot cas, el delicte segueix sent el mateix: twitter.com/RogerPala/status/1

@spla Què hi ha manipulat? no veig res fora de lloc...

@spla uhm... diria que això serien més preferències personals que no pas una altra cosa. Ambdues em semblen correctes i a partir d'aquí ja és triar quina expressió et fa més el pes pel context comercial i de comunicació on s'està utilitzant.

@spla juraria que la frase és gramaticalment correcta. Com ho diries, si no?

papapep :debian: ha impulsat

Atesa la situació de crisi actual, l'Assemblea de la CUP Tordera considera que l'11 de setembre és una oportunitat per donar suport a iniciatives que ajuden persones en situació de vulnerabilitat i defensen els drets humans. Enguany donem l'import de la nostra ofrena floral a la plataforma Stop Mare Mortum, que treballa per aconseguir una acollida digne de les persones migrants. Animem a altres entitats i a la ciutadania a mobilitzar-se i solidaritzar-se, donant suport a les lluites compartides.

papapep :debian: ha impulsat

CONVOCATÒRIA d’urgència avui a les 19.30h davant l’Ajuntament.
Ens sumem a la convocatòria per condemnar els feminicidis, i ho fem d’urgència perquè no podem permetre que NI UNA MÉS sigui assassinada.
i amb vides dignes.

papapep :debian: ha impulsat
papapep :debian: ha impulsat
papapep :debian: ha impulsat

¿De dónde viene #Vim? La historia de este gran editor

victorhckinthefreeworld.com/20

Veamos la historia que hay detrás del editor Vim y cómo este ha llegado a ser lo que es hoy

@FrancescGali uoles! i tant, no sé quan podré, però m'ho miro. Ara bé, hauria de saber com es fa, que no en tinc idea... 🤣
Algun text-guia?

papapep :debian: ha impulsat

@giorgiograppa Fas tard! això també ho diuen al documental, que negar el negacionisme és negacionisme en sí mateix... 🤣🤣🤣

@spla saps què passa? que sóc tan burro que sempre penso que igual m'aporten alguna dada o punt de vista que pot sumar. Però no va ser el cas, sincerament. També cal veure si TV3 va triar els més friquis, o no. En tot cas, va ser un esforç important veure'l sencer...

Ahir em vaig obligar, sabent que m'emprenyaria, a veure el "30 Minuts" dels negacionistes. Em va refermar en la meva opinió de que com a espècie animal estem acabats. Trigarem 100, 500 o 1000 anys, però la corba va cap abaix de forma ineludible.

@sisco_garcia
marededeudelssetdolors!!! ja t'imagino la cara de perillós que hi devies fotre!!! 🤣🤣🤣
@spla

@spla per suposat, i les músiques! en connexions emocionals és un campió, tant pel bo com pel dolent... 😅

papapep :debian: ha impulsat

ha impulsat @Miquel_R:

Hay una gran diferencia entre una ideología criminal como el nazi-fascismo, y los crímenes cometidos en nombre de otras ideas. Ni el cristianismo, ni el comunismo ni la democracia son ideologías criminales, aunque se hayan cometido atrocidades en su nombre.

nitter.mastodont.cat/Miquel_R/

2021-03-24 10:30:21

El cervell té coses tan bèsties com sentir pel carrer el motor (de fet, l'escapament) d'un Seat 850 Sport (un "vuit i mig", pels amics) i aixecar el cap sabent perfectament que ho és, 40 anys després de no haver-ne vist cap.

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.