Segueix

⚠️ Comunicat urgent ⚠️
Pirates de Catalunya demana el cessament de Miquel Sàmper i portarà a votació a la CUP-UNCPG que s’aixequi de la taula fins al compromís d’ERC i Junts per dissoldre la BRIMO i la retirada d’acusacions, entre d’altres.
📸 Martí Albesa a La Directa (CC)

· · Web · 1 · 3 · 2

⚠️ Comunicat urgent ⚠️ Pirates de Catalunya demana el cessament de Miquel Sàmper i portarà a votació a la CUP-UNCPG que s’aixequi de la taula fins al compromís d’ERC i Junts per dissoldre la BRIMO i la retirada d’acusacions entre d’altres. 📸 Martí Albesa a La Directa (CC)

👉 El cos de Mossos d’Esquadra és ja totalment ingovernable.

👉 És per tot això que demanem el cessament de Miquel Sàmper al president en funcions Pere Aragonès i a la candidata del seu partit, Laura Borras. Entenem que són també els responsables últims de tota aquesta situació, i que si no actuen, seran corresponsables.

👉 També demanem a la militància de les organitzacions que conformem la CUP-UNCGP que la candidatura s’aixequi de la taula fins que ERC i Junts signin una sèrie de compromisos entre ells la dissolució de la BRIMO i la prohibició d'armes d’electroxoc i el FOAM entre d'altres.

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.