Segueix

⚠️ Comunicat urgent ⚠️
Pirates de Catalunya demana el cessament de Miquel Sàmper i portarà a votació a la CUP-UNCPG que s’aixequi de la taula fins al compromís d’ERC i Junts per dissoldre la BRIMO i la retirada d’acusacions, entre d’altres.
📸 Martí Albesa a La Directa (CC)

· · Web · 1 · 3 · 2

⚠️ Comunicat urgent ⚠️ Pirates de Catalunya demana el cessament de Miquel Sàmper i portarà a votació a la CUP-UNCPG que s’aixequi de la taula fins al compromís d’ERC i Junts per dissoldre la BRIMO i la retirada d’acusacions entre d’altres. 📸 Martí Albesa a La Directa (CC)

👉 El cos de Mossos d’Esquadra és ja totalment ingovernable.

👉 És per tot això que demanem el cessament de Miquel Sàmper al president en funcions Pere Aragonès i a la candidata del seu partit, Laura Borras. Entenem que són també els responsables últims de tota aquesta situació, i que si no actuen, seran corresponsables.

👉 També demanem a la militància de les organitzacions que conformem la CUP-UNCGP que la candidatura s’aixequi de la taula fins que ERC i Junts signin una sèrie de compromisos entre ells la dissolució de la BRIMO i la prohibició d'armes d’electroxoc i el FOAM entre d'altres.

@partit_pirata sense voler defensar Sàmper: quin sentit té cessar un conseller en funcions? Perquè entenc que fins després de la investidura no es pot substituir.

@turboignasi Es poden traslladar les competències que té assignades el Conseller d'Interior a una persona que sí dugui a terme les actuacions que calen i es poden fer en funcions. Així ens podem assegurar que no hi serà al proper govern i marcar unes línies vermelles de cara a les negociacions.

@partit_pirata crec que cal incidir en que hi hagi control polític dels mossos. D'acord que els últims consellers han sigut incapaços de controlar res, però crec que si plega Sàmper ara, n'assumirà les funcions un càrrec policial, no un polític més capaç. Ara, que no continuï al proper govern, això claríssim.

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.