Des del Partit Pirata volem donar-vos 16672 gràcies per haver confiat en nosaltres en aquestes eleccions. Seguim treballant per defensar els vostres drets i ho farem al vostre costat! 🇪🇺

Demà ! Concentració amb @amicalwikimedia i @softcatala contra la proposta de directiva sobre els drets d’autor a la Unió Europea.

📍Passeig de Gràcia, 90 (Barcelona)
🕟 Dissabte 23/03, 16:00h

➡️ Entreu al web front-republica.cat
➡️ Seguiu-nos al canal de Telegram: t.me/frontrepublica
➡️ Seguiu-nos al Twitter: twitter.com/Front_Republica

Llegiu i compartiu el manifest del Front Republicà a les :

📄 COMUNICAT | Cal un vot republicà, de ruptura i radicalment democràtic a les . Poble Lliure, Som Alternativa i Pirates de Catalunya ens hi comprometem.

Les tres organitzacions considerem que en el moment present tenim l'obligació de combatre públicament i arreu la situació d'opressió i abús que patim el poble català, i que cal bastir un front comú que no cedeixi i defensi de manera irrenunciable els interessos populars.

Hem decidit articular una candidatura que permeti presentar batalla a les .

🔴 Avui Poble Lliure, Som Alternativa i Pirates de Catalunya presentem la candidatura republicana i rupturista per les : constituïm el Front Republicà. ✊

Ens sobren els motius per fer vaga el 8 de març, ens sobren els motius per lluitar tot l'any. Som feministes i combatives, som Pirates!

Na Muriel Rovira ens parla a @sobtec de la web d'informació de T-Mobilitat, engegada per Pirates de BCN entre d'altres. Una millora del transport públic, o un desastre de privacitat i injustícies?

Al @sobtec es parla del Fedivers i de les xarxes socials alternatives a Twitter, Facebook et al. Recorda que ens pots seguir al nostre Mastodon a @partit_pirata

Ara és el torn de Dario Castañé (@dario) d'explicar-nos els mites i realitats de la República Digital d'Estònia al @sobtec

Ara continua el @sobtec amb una xerrada sobre com fer webs anònimes i resistents a la censura.

Necessitem ajuda! Tenim dues campanyes per endavant i necessitem imprimir díptics, alguna pancarta i info del nostre programa! Si sou dissenyadores, teniu una impremta, o quelcom similar, poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Com es treballa a favor de la llibertat d'expressió a Internet? Parlem de censura, i de com revertir-la a la xarxa amb tecnologies com IPFS.

Us sona? La vam fer servir per clonar la web del referèndum del Primer d'Octubre. Si el Gobierno ens censura, nosaltres actuem!

Necessitarem 7.000 signatures. Tothom pot fer-ho. Però no les podem començar a recollir fins d'aquí a una setmana, per això et demanem que, si vols signar perquè ens presentem, et registris aquí i t'avisarem: participa.pirates.cat/preavals

Pirata, aquest dissabte 2 tens una cita al @sobtec! Entre moltes temes interessants, hi haurà xerrades de projectes impulsats des de Pirates de Barcelona, les campanyes Mobilitat.info i @apoderadigital, i una d'en @dario, regidor pirata d'Igualada.

No et perdis aquest excel·lent esdeveniment. Vine i compartim coneixement i sobiranies! sobtec.cat/

Mostrar més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.