Rebre propaganda electoral:

Si has escollit la 4a opció, t'expliquem com donar-te de baixa: pirates.cat/bloc/vols-deixar-d

@xaloc @mastodontcat @spla si, nosaltres fem un cercar per piratenpartei@pirati.ca i ens apareix, però quan el volem seguir, ens saltava un missatge d'error

@xaloc @mastodontcat @spla ho teniem mal entés doncs 😞 pensavem que el fediverse estava tot conectat, i la pantalla per seguir ens havia fet pensar que alguna cosa feiem malament.

El nou Parlament comptarà amb la participació de 4 eurodiputats Pirates d'arreu d'Europa, i cal felicitar-los!
🇨🇿 Blahopřeji @marcel_kolaja
🇩🇪 Herzliche Glückwünsche @piratenpartei@joindiaspora.com
🇪🇺 Congratulations @eupirates (twitter 😜)

Des del Partit Pirata volem donar-vos 16672 gràcies per haver confiat en nosaltres en aquestes eleccions. Seguim treballant per defensar els vostres drets i ho farem al vostre costat! 🇪🇺

Ei @spla, ens estem trobant problemes intentant seguir comptes de fora de la xarxa @mastodontcat, no aconseguim seguir a comptes de friendica com "piraten_news@social.yl.ms", pp-"rek@social.yl.ms" o "piratenhamburg@pirati.ca" ni de diaspora com "piratenparteiaachen@pod.geraspora.de" o "rubpiraten@pirati.ca"
S'hi pot fer res?

@icaria36 @giorgiograppa @FrancescGali @confederacio
És exactament això, seguim la "regla dels 3 pirates", si 3 pirates volen fer una cosa, i no contradiu les 3 lleis pirates, ja s'hi poden posar.

També apliquem la "Juan Palomo, yo me lo guiso yo me lo como" quan algú té una idea, esperem també una proposta inicial ;)

La semana pasada tuve unos días de vacaciones con la familia y leí un libro que tenía en la estantería desde hacía tiempo, y que ha resultado estar plagado de buenas ideas: falkvinge.net/2013/02/14/swarm (PDF en falkvinge.net/books/ )

Me pregunto si hay una traducción o resumen a fondo en español, para compartirlo con más gente. He encontrado github.com/alej0varas/swarmwis pero está incompleto.

Copiando a @dario @partit_pirata por si acaso. 🤓

És hora de defensar els nostres drets digitals: !

MANIFESTACIÓ amb @partit_pirata i @softcatala contra la proposta de directiva sobre els drets d’autor a la Unió Europea.

📍Passeig de Gràcia, 90 (Barcelona)
🕟 Dissabte 23/03, 16:00h

Demà ! Concentració amb @amicalwikimedia i @softcatala contra la proposta de directiva sobre els drets d’autor a la Unió Europea.

📍Passeig de Gràcia, 90 (Barcelona)
🕟 Dissabte 23/03, 16:00h

A Catalunya Informació, han parlat del Front Republicà i qui el forma. Crec que és la primera vegada que sento el nom del @partit_pirata en un mitjà.
Sóc immensament feliç.

Mostrar més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.