Mostrar més

Ens sobren els motius per fer vaga el 8 de març, ens sobren els motius per lluitar tot l'any. Som feministes i combatives, som Pirates!

Ens vols avalar però prefereixes fer-ho en format digital? Ja pots fer-ho gràcies als companys de MiFirma: mifirma.com/endorsment_proposa. Recorda: si ens avales així, no cal que ho facis en paper!

Mireu quina manual sobre el fedivers tan xulo que han publicat a Viquillibres la gent de @lleialtec@quitter.es
ca.m.wikibooks.org/wiki/Fedive
@partit_pirata @sobtec

Na Muriel Rovira ens parla a @sobtec de la web d'informació de T-Mobilitat, engegada per Pirates de BCN entre d'altres. Una millora del transport públic, o un desastre de privacitat i injustícies?

Al @sobtec es parla del Fedivers i de les xarxes socials alternatives a Twitter, Facebook et al. Recorda que ens pots seguir al nostre Mastodon a @partit_pirata

Ara és el torn de Dario Castañé (@dario) d'explicar-nos els mites i realitats de la República Digital d'Estònia al @sobtec

Ara continua el @sobtec amb una xerrada sobre com fer webs anònimes i resistents a la censura.

Necessitem ajuda! Tenim dues campanyes per endavant i necessitem imprimir díptics, alguna pancarta i info del nostre programa! Si sou dissenyadores, teniu una impremta, o quelcom similar, poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Com es treballa a favor de la llibertat d'expressió a Internet? Parlem de censura, i de com revertir-la a la xarxa amb tecnologies com IPFS.

Us sona? La vam fer servir per clonar la web del referèndum del Primer d'Octubre. Si el Gobierno ens censura, nosaltres actuem!

Pirates de Catalunya adopta en la seva totalitat les 47 propostes d' @apoderadigital i treballem per implementar-les arreu. Treballem per una República tecnològicament apoderada, per les persones.

Necessitarem 7.000 signatures. Tothom pot fer-ho. Però no les podem començar a recollir fins d'aquí a una setmana, per això et demanem que, si vols signar perquè ens presentem, et registris aquí i t'avisarem: participa.pirates.cat/preavals

Pirates de Catalunya necesita firmas!
Si quieres registrarte participa.pirates.cat/preavals
@partit_pirata

Necessitarem 7.000 signatures. Tothom pot fer-ho. Però no les podem començar a recollir fins d'aquí a una setmana, per això et demanem que, si vols signar perquè ens presentem, et registris aquí i t'avisarem: participa.pirates.cat/preavals

Pirata, aquest dissabte 2 tens una cita al @sobtec! Entre moltes temes interessants, hi haurà xerrades de projectes impulsats des de Pirates de Barcelona, les campanyes Mobilitat.info i @apoderadigital, i una d'en @dario, regidor pirata d'Igualada.

No et perdis aquest excel·lent esdeveniment. Vine i compartim coneixement i sobiranies! sobtec.cat/

Mostrar més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.