⚠️ Convocatòria Pícnic a Barcelona ⚠️

🗓 Divendres 15 de novembre
🕰 19:30h
📍 Meridiana amb Fabra i Puig de Barcelona

‼️ Demà divendres us convoquem a sumar-nos als companys i companyes de Meridiana que fa més de 30 dies que surten a tallar el carrer ‼️

⛔️ 19:30 Tallem Meridiana
🗣️ 21:00 Concert amb la participació de @CeskFreixas

🔥 22:00 Diables de Sant Andreu

Gracies @CeskFreixas i @MarkieBrown91 per aquest cartell tan brutal!

⚠️ Comunicat de premsa ⚠️

Pícnic per la República
14 de novembre de 2019

El nostre agraïment a Tsunami i a la ciutadania

📣 Us recordem les accions de demà, Dia Nacional del Pícnic:

1️⃣ Pícnics autogestionats arreu
2️⃣ Pícnic a Salou 14h Pl. Europa
3️⃣ Pícnic a Barcelona, 12h, La Model

Atentes als canals de Telegram!

📲 t.me/PicnicxRepublica
📲 t.me/PicnicxRepublicaTarragona

També ens cal avaluar el dia d’ahir per aprendre d’allò que hem fet bé i d’allò que podem millorar. I no en tingueu cap dubte que ho farem.

Visca Catalunya lliure!

Som un poble imparable i ens n’hem de felicitar tots i totes. Però la lluita no s’haurà acabat fins a arribar al nostre objectiu: la independència del nostre poble, i cal seguir mobilitzats.

Ens encoratgem, doncs, a seguir les crides dels canals oficials de Telegram dels diversos convocants. Descansem, reposem forces, i tornem-hi quan arribi el moment!

📣 Des de Pícnic per la República volem felicitar a les desenes de milers de persones que ahir vam sortir al carrer, arreu del territori, a tallar carreteres, omplir places i carrers i a ocupar l’aeroport de Barcelona de forma noviolenta.

És impressionant veure com som capaços de reaccionar com a poble amb unitat i fermesa, caminar quilòmetres per arribar a l’aeroport i trobar-se, per exemple, que la gent havia deixat beguda i menjar pel camí de tornada.

📣⛱️ 🚂 Pel Pícnic de demà diumenge al vestíbul de Sants, a les 10h, recordeu portar aigua, menjar, quelcom per si plou i molta tranquil·litat: hi anem a exercir el nostre dret de manifestació i d'expressió de forma noviolenta.

Mare ansiosa: "Espero que no ens hàgim descuidat res, Fred? - Sandvitxos, llum d'alcohol, sucre, te, llet, melmelada, munició, ganivets, forquilles, rifle de repetició, cogombrets, filat de punxes..."

(font: gutenberg.org/files/27440/2744)

📣⛱️ 🚂 Recordeu que si aquest diumenge els 🐤🐤 restringeixen l'accés a l'estació de Sants pel carrer, sempre s'hi pot accedir pel Metro i per Rodalies.

Si no és que volen tancar tota l'estació 😉

⚠️⚠️ Finalment hem decidit fer la convocatòria pública del lloc on ens trobem aquest diumenge, 13/10, a les 10 h. per fer el nostre primer pícnic:

‼️ vestíbul de l'Estació de Sants de Bcn.‼️

⚠️⚠️ Recordeu: diumenge 13/10 a les 10 h. vestíbul Estació Sants de Bcn. ⚠️⚠️

🗺️ Consulteu totes les accions que s'estan convocant al mapa que trobareu al nostre web. L'actualitzem contínuament.

➡️ picnicxrepublica.org

Voleu que hi surti la vostra acció? ⬇️
✉️Envieu correu a picnics@picnicxrepublica.org ✉️

⚖️ Cal tenir clars els nostres drets en cas d’actuació policial a peu de carrer, escorcoll o maltractament policial i detenció. Mantinguem sempre la calma i sentim-nos orgullosos i orgulloses de defensar els drets humans i combatre la injustícia.

📃➡️ picnicxrepublica.org/assets/do
📃➡️ picnicxrepublica.org/assets/do

🔑Èxit de la noviolència: Els mètodes noviolents tenen un potencial molt major per promoure la participació massiva i transversal de la població en comparació amb els conflictes armats, fins a 11 vegades més!

➡️picnicxrepublica.org/assets/do

🔑 Pilars de poder de l’adversari: Tots els règims s’assenten sobre la base d’uns pocs pilars (ideològic, polític, judicial, policial, fiscal, productiu, financer, mediàtic...) si es fa la pressió necessària sobre un d’ells, tot l’edifici pot acabar caient.

🧺⛱️Voleu organitzar el vostre propi pícnic a la vostra localitat? No deixeu de consultar el nostre kit d'instruccions que trobareu al web a ➡️picnicxrepublica.org/documenta

🔑 Lluita noviolenta: és una forma d’actuar per afrontar conflictes que vol ser més ètica i efectiva que la violència. Es basa en la força de la gent instruïda, activada i organitzada, la força del poble, amb un objectiu compartit. youtube.com/watch?v=y55M-jF2oI

🖼️ Comencem a publicar la cartelleria bàsica que haureu de portar als nostres pícnics. Feu-los córrer!

picnicxrepublica.org/documenta

🔑 Desobediència civil: La desobediència és l’actitud clau de la transformació social. No hi ha cap poder establert que pugui fer res sense la col·laboració de la gent. Els governants no tenen un poder intrínsec: tenen el poder que nosaltres els hi atorguem.

🗺️🗺️ Al nostre web hi trobareu un mapa amb tots els pícnics que s'aniran convocant. 🗺️🗺️

No deixeu de consultar-lo!

picnicxrepublica.org

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.