⚠️ Convocatòria Pícnic a Barcelona ⚠️

🗓 Divendres 15 de novembre
🕰 19:30h
📍 Meridiana amb Fabra i Puig de Barcelona

‼️ Demà divendres us convoquem a sumar-nos als companys i companyes de Meridiana que fa més de 30 dies que surten a tallar el carrer ‼️

⛔️ 19:30 Tallem Meridiana
🗣️ 21:00 Concert amb la participació de @CeskFreixas

🔥 22:00 Diables de Sant Andreu

Gracies @CeskFreixas i @MarkieBrown91 per aquest cartell tan brutal!

⚠️ Comunicat de premsa ⚠️

Pícnic per la República
14 de novembre de 2019

El nostre agraïment a Tsunami i a la ciutadania

També ens cal avaluar el dia d’ahir per aprendre d’allò que hem fet bé i d’allò que podem millorar. I no en tingueu cap dubte que ho farem.

Visca Catalunya lliure!

Som un poble imparable i ens n’hem de felicitar tots i totes. Però la lluita no s’haurà acabat fins a arribar al nostre objectiu: la independència del nostre poble, i cal seguir mobilitzats.

Ens encoratgem, doncs, a seguir les crides dels canals oficials de Telegram dels diversos convocants. Descansem, reposem forces, i tornem-hi quan arribi el moment!

📣 Des de Pícnic per la República volem felicitar a les desenes de milers de persones que ahir vam sortir al carrer, arreu del territori, a tallar carreteres, omplir places i carrers i a ocupar l’aeroport de Barcelona de forma noviolenta.

És impressionant veure com som capaços de reaccionar com a poble amb unitat i fermesa, caminar quilòmetres per arribar a l’aeroport i trobar-se, per exemple, que la gent havia deixat beguda i menjar pel camí de tornada.

📣⛱️ 🚂 Pel Pícnic de demà diumenge al vestíbul de Sants, a les 10h, recordeu portar aigua, menjar, quelcom per si plou i molta tranquil·litat: hi anem a exercir el nostre dret de manifestació i d'expressió de forma noviolenta.

Mare ansiosa: "Espero que no ens hàgim descuidat res, Fred? - Sandvitxos, llum d'alcohol, sucre, te, llet, melmelada, munició, ganivets, forquilles, rifle de repetició, cogombrets, filat de punxes..."

(font: gutenberg.org/files/27440/2744)

⚠️⚠️ Finalment hem decidit fer la convocatòria pública del lloc on ens trobem aquest diumenge, 13/10, a les 10 h. per fer el nostre primer pícnic:

‼️ vestíbul de l'Estació de Sants de Bcn.‼️

⚠️⚠️ Recordeu: diumenge 13/10 a les 10 h. vestíbul Estació Sants de Bcn. ⚠️⚠️

🗺️ Consulteu totes les accions que s'estan convocant al mapa que trobareu al nostre web. L'actualitzem contínuament.

➡️ picnicxrepublica.org

Voleu que hi surti la vostra acció? ⬇️
✉️Envieu correu a picnics@picnicxrepublica.org ✉️

🧺⛱️Voleu organitzar el vostre propi pícnic a la vostra localitat? No deixeu de consultar el nostre kit d'instruccions que trobareu al web a ➡️picnicxrepublica.org/documenta

1️⃣ 4️⃣ Avui toca començar a empoderar-nos de nou: quan no permetem que la por ens paralitzi, el nostre adversari és més dèbil, i nosaltres som més a prop del nostre objectiu.

Des de
@picnicxrep
ens sumem a la convocatòria del
@cdrsabadell
per fer una concentració aquesta tarda a la plaça Dr. Robert de Sabadell, davant de l'Ajuntament, a les 19h. Ens volen a casa espantats: sortim i demostrem-los que no podran amb la nostra determinació!

1️⃣ 3️⃣ També ens podem protegir escollint molt bé en quina línia d’acció volem participar i tenint clars els riscos implícits en cada una d’elles. Tothom hi té cabuda. Tothom hi té una tasca a fer. No ens sentim obligats a fer més del que ens veiem capacitats. Som un equip.

1⃣1⃣ Altres opcions de protecció d’identitat: podem aprendre d’altres lluites tot utilitzant les seves tècniques. Això també reforça la imatge internacional de la nostra. Per exemple: podem usar mascaretes que tapen boca i nas com les que s’usen a Hong Kong

mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.