Segueix

Osigui lo q m'acaba de passar de festa esque és la hostia un segurata dun conegut local de música a Marina entro am la .eva jaqueta i em diu q aqui no puc dur simbols politics ok li argumento k no. Es polític es d'star wars (tot aixo estirantme del braç i agafantme lfa per veure bé les txapes del Ovidi montllor i la dela Republica revel passa una estona detecto un nazi conegut del meu poble i li explico a un

colega aquell d'allà esta lluny, senyalo i torna a vindre dw nose on el segurata gordo i ab tattoos dubtosos i diu como le hagais algo alchaval pillais no kiero bronkas de pelaos etc

... I dic pero tu eres pelao o que te pasa i OH SORPRESA!!! Llevo desde joven con pelaos soy brigada blanquiazul i de los hell angels -1% resumint un fatxa, tot dit.

O més bem dot un nazi mature gorderas fent de segurata de discoteca i radere dos més

Perdó per les faltes anava taja i m'he llevat fa una estona.

@pubilla
Els pobrets, les seves vides no tenen cap sentit, llàstima

@pubilla
Digues quin local...així evitarem riscos i podrem assenyalar la connivència empresarial d'alguns locals de nit i empreses de seguretat amb l'extrema dreta.

@JordiVallcarca ja tinc un judici per rajar d'un establiment q no em van voler servir. Passo de posar-me en un altre denuncia. Qui es del "rotllo" i es mou per els ambients antifes skinheads etc... Ja deuen saber de quin parlo.

@JordiVallcarca Només et diré que es un conegut local de música heavy i esta on abans estava el mític Mephisto suposo que amb aquestes dades ja et dono la resposta salutacions!!

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.