Jo realment no entenc els tios els hi dones tot i ets hiper amable i et lies i tot i quan jo vull ja llavors desapareixen per on van venir un dia jo flipo... Tinguin 30 26 anys. No entenc res i quan et fas la dura x dura marxen i quan ets way xq ja tenen lo q volien marxen igual. i jasta i jo vull més amistat i si ens liem millor i llavors ells ja no. No ho entendré mai això!

Segueix

Però cada setmana em passa amb un o altre i em molaria com estabilitzar-me amb UN i que va es impossible.I m'il·lusiono i prf... Una bona merda l'Skater el simpàtic de Vilafranca, el mirada trista de St. Andreu, el que vol però no pot... Tots ja m'estan cansant molt massa i és una pena perquè cony!! Amb lo maco que podria ser

· · Web · 1 · 0 · 0

@pubilla vols que et digui a quina edat vaig estabilitzar-me?

@jordireka68 Digues tot i que, crec que tampoc calen extrems. Però ho respecto. No ho sé,també he de dir que aquest noi té 26 anys i és una mica empanat... Però, tinc d'altres de 25 que són més madurs que ell i que el de 34. Jo en tinc 32. No hi crec amb les edats cadascú és un món 🌍

@jordireka68 Em refereixo a que jo tampoc m'hi vull casar!! EP!! Que a la seva edat jo ni boja i ara tampoc però tenir una relació així de rotllo i si d'això ja.. veurem o sino oberta o no ho sé no sé si m'explico però ja em maregen tant tornar a començar cada final de setmana.

@pubilla qui només busca quelcom els caps de setmana no cerca companyia,sinó desfogament.

@pubilla vull dir que cap pressa,tot arriba,i si no, és que no ha d'arribar.

@pubilla jo en tinc 52, hé vist de tot, m'han fet molt de mal, m'han utilitzat com ni t'imagines, però vaig trobar la meva companya als 38.

@jordireka68 M'en alegro molt que tot hagi acabat bé per tu ☺ i si el temps dirà ...

@pubilla segur que també acabarà bé per tú, no pateixis.😜

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.