RT @PierreCol@twitter.com: Bon, pour fêter les 90 ans de Tintin avec un éclat de rire, en espérant ne pas encourir les foudres de la société Moulinsart qui gère les droits... (source inconnue)
#Tintin #Haddock

L’Union européenne finance la chasse aux bugs dans 15 logiciels libres

Ouvert dès janvier 2019, ce "bug bounty" annoncé par l’eurodéputée Julia Reda concerne entre autres KeePass, VLC, 7-zip, Drupal et FileZilla.

zdnet.fr/blogs/l-esprit-libre/

Si són diners públics, el codi ha de ser públic! Done suport a la crida de @fsfe per a més codi públic publiccode.eu/ca/

Most importantly, stop putting institutional events on Facebook, stop using it at universities, stop making participation in Facebook mandatory through your institutional, organization, and activist roles. You can be online, and social, and connected without supporting Facebook.

Me gusta este slogan de la web de Netflix, voy a hacerles caso y voy a por un torrent :D

Facebook CEO Mark Zuckerberg, and its COO Sheryl Sandberg, and its public relations people, and its engineers have lied repeatedly, exhaustively. They have lied so much they've lost track of their lies, and then lied about them.

theregister.co.uk/2018/12/20/f

FOSS is free as in toilet

Excellent statement, absolutely true

#FuckOffGoogle Street View <3

(You know what to do next time you see a Google car near you!)

Shakira, paga RT @NewsBot: Shakira: Colombian pop star accused of tax evasion in Spain bbc.co.uk/news/world-europe-46

«Programari lliure, cultura lliure, xarxes lliures, desgooglearització...»

Una reflexió (que va començar a un poble de 40 habitants, a la província de Sòria) sobre un possible itinerari per tenir cada cop major control sobre les nostres dades. Per Giorgio Grappa.

jordimonteagudo.cat/?p=5344

cc/ @editora @xrasl @Notxor @ekaitz_zarraga @jordila

Article 1: Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i en drets. Són dotats de raó i de consciència, i han de comportar-se fraternalment els uns amb els altres.

Show more
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és una instància en català de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.

Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.

Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.

Mastodon és per als humans, en comptes dels anunciants i recol·lectors de dades.

*** Registre: per alguna raó no és possible utilitzar adreces de correu de Microsoft (hotmail.com, live.com, outlook.com, msn.com). Microsoft rebutja sense motiu els correus de verificació que envia mastodont.cat. Disculpeu les molèsties.