Fer prediccions sobre volcans sembla ser igual a fer prediccions econòmiques en tots els sentits, excepte que els vulcanòlegs admeten obertament que no tenen ni idea del que passarà.

Ignasi ha impulsat

Gran èxit del tancament patronal de Rodalies, allò que es va malanomenar "vaga de maquinistes". Ara el govern espanyol té una possició de força sobre el tema i ERC també fa concessions abans de la negociació.

Mostra el fil

🔁 Edin Kapić / Един Капић @ekapic:

IMPORTANT!

No només de nyaps viu el Facebook. La nostra flamant web de T-Mobilitat, també...

(acompanyeu-me en aquest viatge esgarrifós) 👇
nitter.cattube.org/ekapic/stat

Tot això de FB és molt divertit. Només espero que no desencadeni la tercera guerra mundial.

El 1971 davant la pujada del preu del petroli i els efectes que això té a l'economia, Reagan deslliga el dòlar del patró or. Mig segle després tenim una crisi de deute, inflació, crisi energètica i canvi climàtic inevitable.

Ronald Reagan, el major procrastinador de la història.

La vaga és convocada per un sindicat nínxol de maquinistes espanyolistes per oposar-se al traspàs de Rodalies (com tothom està tan content de la gestió de RENFE, oi...!). Però la cirereta la va posar l'Audiència Nacional forçant a reduir els serveis mínims inicialment previstos. De solidaritat amb els servents del Reino res. En tot cas solidaritat amb els treballadors que han pringat intentant anar a treballar.

43 persones ferides, 13 de les quals per arma blanca. 2 cotxes de policia cremats, comerços saquejats. A can PSC en diuen "problema d'ordre públic" perquè al revés que al 2019 no els convé fer-ne un ús polític. ccma.cat/324/13-ferits-per-arm

Ignasi ha impulsat
Ignasi ha impulsat

El vídeo més impressionat del pregó: cadires buides a la plaça de Sant Jaume, crits davant de la muralla policíaca- Vilaweb vilaweb.cat/noticies/policia-b via @VilaWeb

2021-09-23 18:23:20

Ignasi ha impulsat

"la ideologia capitalista sempre ha presentat l’economia com a escindida de la resta d’institucions socials, amb les seves regles pròpies. I aquest deliri l’ha portat a pensar que es podia escindir no ja de la política, sinó fins i tot de la física."

Boníssim això de l'Albert Botran: eltemps.cat/opinio/14899/neand

Ignasi ha impulsat

"Corsaris neoliberals: capitalisme EdTech en l'educació pública" - El Diari de l'Educació

diarieducacio.cat/corsaris-neo

"Si a les seves mans estan ja els mitjans informals de construcció del pensament col·lectiu (Netflix, Walt Disney, Fox, MTV, etc.) es tracta de controlar també els mitjans formals de socialització de les futures generacions i explotar un gran negoci que mou molts milers de milions de dòlars anuals"

"No hi ha acord amb el tema de l'aeroport, però tenim uns jocs d'hivern que..."
3, 2, 1...

No diguis taula de diàleg, digues negociació sobre l'aeroport.

Ignasi ha impulsat
Ignasi ha impulsat
Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.