Ignasi ha impulsat
Oferta laboral: Atenció a les sòcies i els socis de la cooperativa

Busquem persones enèrgiques, innovadores, versàtils, meticuloses, proactives i amb grans dots comunicatives, que sentin afinitat amb els valors i objectius de Som Energia i que vulguin formar part d’un equip multidisciplinar, ric i divers en coneixem…
Oferta laboral: Atenció a les sòcies i els socis de la...

"Segur que ara acabo tota aquesta feina abans de marxar de vacances..." 😐

Ignasi ha impulsat

Plorant d'emoció en veure aquesta imatge de radar amb la pluja sobre la Conca i l'Anoia.

Ignasi ha impulsat

🔁 Anna Punsí @punsix

Els @bomberscat han aconseguit tancar gairebé tot el perímetre de l’incendi del Montgrí durant la matinada amb seixanta dotacions terrestres. Falta una zona entre dues cingleres, amb un barranc inaccessible, a la zona del flanc esquerre que es veu en aquesta fotografia.

nitter.cattube.org/punsix/stat

Mostra el fil

🔁 INTERSINDICAL🎗@LaIntersindical

La Intersindical es va reunir amb els partits independentistes amb representació a Madrid per demanar-los que rebutgessin el Real Decret de l’Iceta.

(1/4)

nitter.cattube.org/LaIntersind

Els bombers apagant un foc a Àger i a continuació un a Torroella de Montgrí estan fent MIRACLES.

Terrorífic mapa de perill d'incendi forestal per demà. Tot el Vallès Occidental, Montserrat, la Mola, i Sant Llorenç en vermell, a part d'altres zones. La situació no millorarà almenys fins dilluns.

El 1961, Yuri Gagarin es va ficar en una llauna de sardines enganxada a 130000kg de combustible i va fer una òrbita a la Terra. Això que fan aquests pallussos hiperegocèntrics de saltar fins a 100km d'altura i tornar a caure és poc més que una atracció de Port Aventura.

Estic francament sorprès perquè he pogut eliminar Internet Explorer d'un ordinador amb Windows 7.

Que per què estic toquinyant un ordinador amb Windows 7? Ah... PER FEINA 😑

Ignasi ha impulsat

ha impulsat @bomberscat:

‼️ Molt bones notícies aquest matí!

donem per ESTABILITZAT

2021-07-18 07:05:23

🔴 ACTUALITZACIÓ (17/07)
afecta una superfície provisional de 323 hectàrees, la pràctica totalitat de terreny forestal.
📍 Llançà: 75 ha
📍 El Port de la Selva: 230 ha
📍 Selva de Mar: 18 ha

321 hectàrees són dins dels límits del PN del Cap de Creus.
@bomberscat

nitter.cattube.org/agentsrural

Ignasi ha impulsat

Avui mateix demanaré el canvi. Deixaré i em posaré

Motiu: Avatel (amb seu a Madrid, un paradís fiscal) ha comprat el 100% de Fibracat, que ha deixat de ser una companyia local.

elmon.cat/economia/una-company

Mostra el fil

Moltíssims incendis forestals aquests dies, tot i que les temperatures són relativament baixes per l'època. Amb la calorada de la setmana que ve passarem setmanes molt crítiques fins que tinguem algun episodi de pluges generalitzades. Molta atenció tothom. I ànims i gràcies(!) als bombers.

Això de referir-se a V🤮 x com extrema dreta, com si el PP (d'on han sortit...) fossin moderats: els dos són extrema dreta. Si voleu distingim-los com extrema dreta explícita i extrema dreta hipòcrita.

El cas de Salvador Illa encara no està superat però: de filòsof (?) exalcalde a ministre de sanitat amb poders concentrats durant la pitjor crisi sanitària del segle. Com a paradigma d'aquest tipus de personatges, convé adoptar un nou títol més descriptiu que el de ministre: el MINISTRILLA.

Mostra el fil

En general, la idea del Gobierno aprofundeix en aquesta manera tan espanyola de fer ministres ineptes poltroneros sense cap relació amb les seves competències. Excepte allà on cal un autèntic fill de puta amb dos dits de front perquè la cosa no es desmadri massa. Eh, Marlaska?

Mostra el fil

Menys mediàtica, però en la línia de fer entrar megaprojectes amb calçador tenim Raquel Sánchez. El seu pas d'alcaldessa de Gavà a ministra de transport és surrealista si no fos perquè li tocarà moure l'ampliació de l'aeroport. També completament dissonant amb els temps que corren, suposo que entenen que en aquest cas la resistència serà local, i que ella té prou influència a la zona.

Mostra el fil

La situació és molt ridícula si es pensa en l'experiència prèvia d'Iceta en cultura i esport. Però el fort d'Iceta és vendre motos. I com a ministre li tocarà vendre'n una que requerirà tot el seu descomunal cinisme: els jocs d'hivern a Barcelona.

Mostra el fil
Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.