Pinned toot

Amics de militància a Esquerra, vet aquí una proposta que us faig. Estic obert a suggeriments i crítiques constructives: garrigos.cat/blog/una-proposta

RT @EstasTamara@twitter.com: Avui l’AN ha tornat a rebutjar l’aixecament de les mesures cautel•lars de la Tamara. Encara no sabem, ni tan sols, quin jutjat portarà el seu cas. La Tamara està, literalment indefensa, i tancada en la seva presó sense barrots.

🐦🔗: twitter.com/EstasTamara/status

RT @escatint@twitter.com: Aquí teniu la llista de candidats/tes a amb fotos i per àrees d'expertesa.
Mireu-la bé, trieu-ne 2 i a VOTAR LLIUREMENT!!📩

🐦🔗: twitter.com/escatint/status/10

RT @backdropcms@twitter.com: We just released BackdropCMS v. 1.11.3 - this is a bug fix release only. Please, check it out and let us know what you think!

github.com/backdrop/backdrop/r

🐦🔗: twitter.com/backdropcms/status

RT @jordiborras@twitter.com: Els nivells de manipulació informativa que estem vivint són intolerables. Fil 👇🏼 twitter.com/reeixida/status/10

🐦🔗: twitter.com/jordiborras/status

RT @ContadorAltsasu@twitter.com: Los chavales de Altsasu(Adur, Jokin eta Oihan) llevan 756 dias en la carcel. Altsasuko gazteek 756 egun daramate kartzelan.

🐦🔗: twitter.com/ContadorAltsasu/st

RT @JordiGraupera@twitter.com: Això de la via eslovena és l'oportunitat perfecta per a què tothom faci l'hipòcrita a costa de la violència.

🐦🔗: twitter.com/JordiGraupera/stat

RT @aleixrenye@twitter.com: Quines collonades, d'uns i altres, amb això de la "via eslovena". Cada país tria la seva i, a Catalunya, el que està clar és que cal canviar via, tren i rails. La que s'ha seguit fins ara ha resultat ser una via morta. La prova? De l'independència votada i promesa, res de res.

🐦🔗: twitter.com/aleixrenye/status/

RT @Well086@twitter.com: Es raro de cojones. Unos ganan batallas culturales y los otros imponen su ley:

🐦🔗: twitter.com/Well086/status/107

RT @dherediac@twitter.com: Modélica Transición española, 591 morts

Perillosa via eslovena, 62 morts

🐦🔗: twitter.com/dherediac/status/1

RT @ContadorAltsasu@twitter.com: Los chavales de Altsasu(Adur, Jokin eta Oihan) llevan 754 dias en la carcel. Altsasuko gazteek 754 egun daramate kartzelan.

🐦🔗: twitter.com/ContadorAltsasu/st

RT @quimarrufat@twitter.com: Mira què fàcil podries fer-ho . A les concentracions neonazis, si cal, hi envies la Brimo. Efecte mirall! A les de la gent antifeixista, hi poses polis tranquils, rollo demòcrates i tal, no els Grisos. I no et creguis res dels informes que et passen

🐦🔗: twitter.com/quimarrufat/status

RT @aleixrenye@twitter.com: Si creieu que es pot arribar a la independència real sense patir ni jugar-se-la, ni que sigui una mica, és que us han enredat i us enreden. Vualà

🐦🔗: twitter.com/aleixrenye/status/

RT @Virgili7@twitter.com: Tweet de d'avui, 7 de desembre.
No entenc com és que a @tv3cat@twitter.com no s'hi fa servir gairebé mai el verb TIBAR. Quan caldria dir TIBAR ('tibar una relació') diuen TENSAR, que és correcte però més apropiat per a la tecnologia. Si voleu català planer digueu TIBAR!
Que corri.

🐦🔗: twitter.com/Virgili7/status/10

RT @hecturchi@twitter.com: The amount of penetration of open source in public administration is inversely proportional to the corruption embedded in it: big consultancy contracts, locked-in solutions, no re-usable standards and dubious friendships between politicians and IT corps always go hand in hand.

🐦🔗: twitter.com/hecturchi/status/1

RT @ContadorAltsasu@twitter.com: Los chavales de Altsasu(Adur, Jokin eta Oihan) llevan 753 dias en la carcel. Altsasuko gazteek 753 egun daramate kartzelan.

🐦🔗: twitter.com/ContadorAltsasu/st

RT @dbravo@twitter.com: ¿Cómo y cuándo utilizar el formulario para evitar que los partidos políticos nos espíen en Internet? Aquí tenéis recopiladas las direcciones de correo electrónico de los partidos políticos para enviar el formulario go.shr.lc/2AVK4r6

🐦🔗: twitter.com/dbravo/status/1070

RT @Jooooonyyyyyy@twitter.com: T'hi sumaríes a la gran aturada de país del 21 de desembre?

🐦🔗: twitter.com/Jooooonyyyyyy/stat

RT @jordiborras@twitter.com: Quan a la mani del dia de la Constitució espanyola un grup nazi, amb simbologia nazi (Wolfsangel), es fa una foto davant de la jefatura de @policia@twitter.com de BCN i aquí NO PASSA RES, vol dir que aquesta Constitució i aquesta Policia tenen un greu problema democràtic.

🐦🔗: twitter.com/jordiborras/status

Show more
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és una instància en català de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.

Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.

Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.

Mastodon és per als humans, en comptes dels anunciants i recol·lectors de dades.