Pinned toot

Amics de militància a Esquerra, vet aquí una proposta que us faig. Estic obert a suggeriments i crítiques constructives: garrigos.cat/blog/una-proposta

RT @ContadorAltsasu@twitter.com: Los chavales de Altsasu(Adur, Jokin eta Oihan) llevan 730 dias en la carcel. Altsasuko gazteek 730 egun daramate kartzelan.

🐦🔗: twitter.com/ContadorAltsasu/st

RT @Anonymous_opt@twitter.com: Mañana viernes día 16 de noviembre a las 21:00 (hora española) Anonymous realizará un comunicado en la que se publicará información que repercutirá directamente a todo el estado Español.

🐦🔗: twitter.com/Anonymous_opt/stat

RT @jcanadellb@twitter.com: Molt interessant q algú q volia optar a fer primàries dins @Esquerra_ERC@twitter.com i batre’s amb @ernestmaragall@twitter.com ara es presenti a @PrimariesCat@twitter.com
Si jo fos de Barcelona ho tindria MOLT en compte... twitter.com/xaviermartinezg/st

🐦🔗: twitter.com/jcanadellb/status/

RT @anna_arque@twitter.com: Benvingut a @primaries2019@twitter.com !! @xaviermartinezg@twitter.com
Candidats i candidates preparades i disposades a portar els valors republicans catalans al consistori de BCN, capital de Catalunya.
-->> Apunteu-vos al cens per decidir tota la llista via @PrimariesCat@twitter.com twitter.com/xaviermartinezg/st

🐦🔗: twitter.com/anna_arque/status/

RT @xmrey@twitter.com: Ojito a la que nos está organizando (por unanimidad) el sistema español de partidos políticos. La nueva LOPD en tramitación legaliza el modelo “Cambridge Analytica” para que los partidos políticos puedan recopilar legalmente tus datos y opiniones en RRSS y hacer uso electoral. twitter.com/adsuara/status/106

🐦🔗: twitter.com/xmrey/status/10629

RT @GobernoAlem@twitter.com: Pues los ingleses al final se van. Hicieron una consulta ellos solos sobre si se quedaban o se iban. ¡¡Ellos solos!!.
¿No debería toda Europa haber votado la salida de Inglaterra de Europa?.

🐦🔗: twitter.com/GobernoAlem/status

RT @VidALieNs@twitter.com: Los chicos de Altsasu llevan 2 años en prisión acusados de terrorismo por una pelea de bar.
El francotirador q tenía un arsenal para liquidar al presidente es condecorado x la asociación amigos de la guardia civil

Si aún así no entiendes qué pasa o eres facha o eres gilipollas

🐦🔗: twitter.com/VidALieNs/status/1

RT @AlexHinojo@twitter.com: “Siempre conectada con la información, soy la heroína que domina la conversación” @Wikipedia@twitter.com

🐦🔗: twitter.com/AlexHinojo/status/

RT @gallifantes@twitter.com: "No ni haurà negociació amb l'Estat espanyol mentre no siguem un Estat"
"Perdre el temps no serveix de res. Perdre el temps té uns costos altissims"
"Si estem d'acord fem-ho. Deixem de parlar i fem-ho"
Sigo siendo fiel al Junqueras que hablaba desde la libertad.

🐦🔗: twitter.com/gallifantes/status

RT @xaviermartinezg@twitter.com: He decidit presentar-me a Primàries Barcelona.
Espero comptar amb el vostre suport!
barcelonacapitalrepublicana.ca

🐦🔗: twitter.com/xaviermartinezg/st

RT @Martonaxi@twitter.com: Diu el Policia Nacional que em va agredir a Pau Claris que:
- vaig caure sola per les escales
- que jo tenia actitud agressiva
- que portava un objecte a la mà que no va poder identificar.

Bé, miraré de nou els vídeos 🤔 no sigui que no m'hi hagués fixat bé.

🐦🔗: twitter.com/Martonaxi/status/1

(epíleg) ergo: podem esperar res d'Europa? Fets consumats i unilateralitat, exercir la independència (no demanar-la!) és el que ens hi portarà. Després trucaran ells a la porta per a negociar. Estem preparats x això? No. Preparem-nos, doncs.

(5/5) I això és un moviment reformador d'EU, és a dir, que el funcionament actual és molt pitjor. Olé tu. Si teniu interès per veure què diu el seu "programa electoral" el teniu a diem25.org/wp-content/uploads/. Us avanço: el + concret sobre "fer complir drets fonamentals": reforçar TC

(4/5) "...(incluido el Banco Europeo de Inversiones, y su filial, el Fondo de Inversión Europea), a las regiones más pobres del anterior estado." És a dir, que si la EU ha de recolzar un referèndum hem d'acordar que ens segueixin xuclant la sang, oi?

(3/5) "Trabajar en colaboración con las autoridades europeas para al menos mantener el mismo nivel de transferencias fiscales para con el resto del país. Lo anterior, en forma de inversión que sea canalizada, en adelante bajo la supervisión de las instituciones europeas..."

(2/5) Em referencien a unes declaracions de @yanisvaroufakis@twitter.com el novembre del 2017 a Barcelona (diem25.org/catalunya-es-un-pro) en les que exposa les condicions per les que EU recolzaria un referèndum vinculant en una regió que desitgi la independència. La 5a. diu:

Show more
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és una instància en català de la xarxa social Mastodon, per la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.

Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.

Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.

Mastodon és per als humans, en comptes d'anunciants i recol·lectors de dades.