Pinned toot

Amics de militància a Esquerra, vet aquí una proposta que us faig. Estic obert a suggeriments i crítiques constructives: garrigos.cat/blog/una-proposta

RT @OmplimBrux@twitter.com: No acceptarem MAI la suspensió dels diputats escollits pels ciutadans. Si no us poseu d’acord, retireu-vos i convoqueu eleccions.

🐦🔗: twitter.com/OmplimBrux/status/

RT @alexlievana@twitter.com: Gran , enorme @bernat_mestre@twitter.com. Garrí mediàtic sortint-se al @teatregaudi@twitter.com!

🐦🔗: twitter.com/alexlievana/status

RT @MartaDui@twitter.com: No hi ha millor manera de protegir el president del parlament @rogertorrent@twitter.com que cessant-lo.

@Esquerra_ERC@twitter.com

🐦🔗: twitter.com/MartaDui/status/10

RT @vagadefam@twitter.com: 1 O. Junqueras no només ha decapitat Alfred Bosch sinó que ha fet pols les primàries d'ERC- Barcelona imposant E. Maragall. La cara descomposta ahir de Bosch parlava per ella mateixa. E. Maragall és un polític imposat a dit per gestionar la rendició i la derrota.

🐦🔗: twitter.com/vagadefam/status/1

RT @QuicoSalles@twitter.com: En un bar de Sant Joan de Vilatorrada: "Tens el president del partit a la garjola i la secretària general a l'exili per haver fet un referèndum i els del partit proposen fer-ne un de debò..."

🐦🔗: twitter.com/QuicoSalles/status

RT @EsterRubio2@twitter.com: @JoanQueralt@twitter.com @RaholaOficial@twitter.com @ernestmaragall@twitter.com Totalment en desacord.
Presenteu Maragall a les primàries i els ciutadans triarem qui és el millor candidat per a una candidatura unitària a Barcelona.
Mai més ningú imposat pels partits.
Aquesta és la República que volem, la de la gent

🐦🔗: twitter.com/EsterRubio2/status

RT @PrimariesCat@twitter.com: La unitat més sòlida és la que es fa des de la base. Inscriu-te al registre de votants de primàries per poder elegir els millors candidats i candidates republicans!
Https://www.primariescatalunya

🐦🔗: twitter.com/PrimariesCat/statu

Ignasi Ribó: l'home que ha desenvolupat un sistema de votació basat en la de codi obert : hyperledger.org/blog/2018/09/2 Votar sense sàdics amb porres i gasos lacrimògens ja és possible

RT @BernatDedeu@twitter.com: Criticar un alcaldable per ser parisenc és xenofòbia. Escarnir un alcaldable per ancià és excloent i barroer. Renunciar a tenir un alcaldable que triem entre tots i tingui la victòria assegurada és de gilipolles.

🐦🔗: twitter.com/BernatDedeu/status

RT @vagadefam@twitter.com: 13 És necessari i urgent abandonar l'estratègia del "no volem més màrtirs" i retornar al "no hi ha prou presons a Espanya per ficar-hi tot un poble decidit a trencar les cadenes del colonialisme", perquè només amb la victòria podrem alliberar els presos i recuperar els exiliats.

🐦🔗: twitter.com/vagadefam/status/1

RT @backdropcms@twitter.com: Hey fans! Would you be interested in an RSS feed of various blog posts abut Backdrop? We're thinking of setting up a Backdrop Planet similar to that of : drupal.org/drupalorg/docs/cont

🐦🔗: twitter.com/backdropcms/status

RT @OmplimBrux@twitter.com: Gràcies per tot, Lluis. Llàstima que alguns estiguin mercadejant amb els resultats d’aquell dia. twitter.com/faqstv3/status/104

🐦🔗: twitter.com/OmplimBrux/status/

RT @JulianAssange@twitter.com: On the 28th of September (next week), @WikiLeaks@twitter.com' publisher @JulianAssange@twitter.com will have been in incommunicado confinement for 6 months, illegally denied visitors and communications, on top of 8 years confined to the UK, without charge, violating UN rulings.

justice4assange.com/

🐦🔗: twitter.com/JulianAssange/stat

RT @lluisgibert@twitter.com: Va. Ja la faig jo fora dels marcs mentals del sistema. Qui preferiu com Alcalde de Barcelona?

🐦🔗: twitter.com/lluisgibert/status

RT @anna_arque@twitter.com: 3. Ajuntaments com Viladamat ja han tingut les seves cues de gent reclamant l'efectivitat del seu vot. Molts altres municipis: Celrà, etc i col•lectius s'estan autoorganitzant. Darrera? aquella consciència de poble, col•lectiva, exigent i madura

🐦🔗: twitter.com/anna_arque/status/

RT @anna_arque@twitter.com: 2. La Presidenta Comissió Peticions ens va rebre per conèixer la iniciativa, li vàrem explicar q és un dels pocs instruments formals per fiscalitzar o reforçar l'acció política dels a favor del mandat d'independència resultant 1oct i 21D. Amb @AamerAnwar@twitter.com @JordiDomingoG@twitter.com

🐦🔗: twitter.com/anna_arque/status/

RT @assemblea@twitter.com: ⬛️⬜️📽️ Saps què són les @PrimariesCat@twitter.com? 👉Llistes obertes per portar la República catalana als ajuntaments dels país!
✍️Apunta-t'hi i participa del procés per escollir els millors candidats per a les eleccions municipals a primariescatalunya.cat
🚩

🐦🔗: twitter.com/assemblea/status/1

RT @Cel_Mu@twitter.com: Capitalisme és avui fer el trasllat de casa de ma mare. Torna amb l'avia perquè no pot pagar el lloguer. I la ràbia de la meva precarietat, que no pot ajudar-la.

La setmana passada mon pare va signar una dació en pagament. Buscant lloguer social.

És una guerra.

🐦🔗: twitter.com/Cel_Mu/status/1043

RT @roliver_@twitter.com: Hola @BancSabadell@twitter.com.
El meu objectiu és la independència de Catalunya.
De veritat q també serà el voste?

🐦🔗: twitter.com/roliver_/status/10

Show more
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és una instància de Mastodon en català, per la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.

Mastodon és una xarxa social descentralitzada i de programari lliure.

Quines són les normes ?

- Està prohibida qualsevol mostra de racisme, xenofòbia o homofòbia

- No és permès fer spam

- No és permès fer publicitat