RT @X_net_@twitter.com

Mientras la Unión Europea sigue decidiendo el contenido final de la Directiva de © a puerta cerrada, 4 millones de ciudadanos europeos han firmado contra el Artículo 13 y la censura previa, masiva y automática de Internet
eff.org/deeplinks/2018/12/four

🐦🔗: twitter.com/X_net_/status/1073

He aprofitat per fer-li saber la iniciativa apoderamentdigital.cat/, amb 44 propostes estratègiques municipals per a l'apoderament digital @ApoderaDigital@twitter.com
RT @AdriaAlsina@twitter.com Hora 6! Acompanyo un forner a obrir la botiga pscp.tv/w/buMx_TFEWUVYa3BNQWxi

🐦🔗: twitter.com/AdriaAlsina/status

RT @EstasTamara@twitter.com: Avui l’AN ha tornat a rebutjar l’aixecament de les mesures cautel•lars de la Tamara. Encara no sabem, ni tan sols, quin jutjat portarà el seu cas. La Tamara està, literalment indefensa, i tancada en la seva presó sense barrots.

🐦🔗: twitter.com/EstasTamara/status

RT @escatint@twitter.com: Aquí teniu la llista de candidats/tes a amb fotos i per àrees d'expertesa.
Mireu-la bé, trieu-ne 2 i a VOTAR LLIUREMENT!!📩

🐦🔗: twitter.com/escatint/status/10

RT @backdropcms@twitter.com: We just released BackdropCMS v. 1.11.3 - this is a bug fix release only. Please, check it out and let us know what you think!

github.com/backdrop/backdrop/r

🐦🔗: twitter.com/backdropcms/status

RT @jordiborras@twitter.com: Els nivells de manipulació informativa que estem vivint són intolerables. Fil 👇🏼 twitter.com/reeixida/status/10

🐦🔗: twitter.com/jordiborras/status

RT @ContadorAltsasu@twitter.com: Los chavales de Altsasu(Adur, Jokin eta Oihan) llevan 756 dias en la carcel. Altsasuko gazteek 756 egun daramate kartzelan.

🐦🔗: twitter.com/ContadorAltsasu/st

RT @JordiGraupera@twitter.com: Això de la via eslovena és l'oportunitat perfecta per a què tothom faci l'hipòcrita a costa de la violència.

🐦🔗: twitter.com/JordiGraupera/stat

RT @aleixrenye@twitter.com: Quines collonades, d'uns i altres, amb això de la "via eslovena". Cada país tria la seva i, a Catalunya, el que està clar és que cal canviar via, tren i rails. La que s'ha seguit fins ara ha resultat ser una via morta. La prova? De l'independència votada i promesa, res de res.

🐦🔗: twitter.com/aleixrenye/status/

RT @Well086@twitter.com: Es raro de cojones. Unos ganan batallas culturales y los otros imponen su ley:

🐦🔗: twitter.com/Well086/status/107

RT @dherediac@twitter.com: Modélica Transición española, 591 morts

Perillosa via eslovena, 62 morts

🐦🔗: twitter.com/dherediac/status/1

RT @ContadorAltsasu@twitter.com: Los chavales de Altsasu(Adur, Jokin eta Oihan) llevan 754 dias en la carcel. Altsasuko gazteek 754 egun daramate kartzelan.

🐦🔗: twitter.com/ContadorAltsasu/st

RT @quimarrufat@twitter.com: Mira què fàcil podries fer-ho . A les concentracions neonazis, si cal, hi envies la Brimo. Efecte mirall! A les de la gent antifeixista, hi poses polis tranquils, rollo demòcrates i tal, no els Grisos. I no et creguis res dels informes que et passen

🐦🔗: twitter.com/quimarrufat/status

RT @aleixrenye@twitter.com: Si creieu que es pot arribar a la independència real sense patir ni jugar-se-la, ni que sigui una mica, és que us han enredat i us enreden. Vualà

🐦🔗: twitter.com/aleixrenye/status/

RT @Virgili7@twitter.com: Tweet de d'avui, 7 de desembre.
No entenc com és que a @tv3cat@twitter.com no s'hi fa servir gairebé mai el verb TIBAR. Quan caldria dir TIBAR ('tibar una relació') diuen TENSAR, que és correcte però més apropiat per a la tecnologia. Si voleu català planer digueu TIBAR!
Que corri.

🐦🔗: twitter.com/Virgili7/status/10

RT @hecturchi@twitter.com: The amount of penetration of open source in public administration is inversely proportional to the corruption embedded in it: big consultancy contracts, locked-in solutions, no re-usable standards and dubious friendships between politicians and IT corps always go hand in hand.

🐦🔗: twitter.com/hecturchi/status/1

RT @ContadorAltsasu@twitter.com: Los chavales de Altsasu(Adur, Jokin eta Oihan) llevan 753 dias en la carcel. Altsasuko gazteek 753 egun daramate kartzelan.

🐦🔗: twitter.com/ContadorAltsasu/st

Show more
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és una instància en català de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.

Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.

Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.

Mastodon és per als humans, en comptes dels anunciants i recol·lectors de dades.