Feia dies que tenia la càmera posada en una raconada davall d'uns pins, sense gaire èxit. Conills, tords, merles i poca cosa més. Però les esgarrapades a terra indicaven que s'havia de ser pacient.

Finalment l'autor de les esgarrapades s'ha decidit a mostrar-se. El teixó o tuixó (Meles meles) és un bon excavador i el més gran dels nostres mustèlids.

Aquesta és la Malta 😍. Si algú entra al corral i vol prendre un cabrit, primer ho haurà de negociar amb ella 🏃🐕 🐐🐐🐐.

Multitud de identificats i retinguts per part dels mossos entre els antifeixistes amb la clara intenció d'impedir la protesta. Cap identificat entre els de VOX. Entre els antifeixistes, un alcalde i dos regidors de pobles de les Terres de l'Ebre retinguts, Així tractaven a la regidora:

Mostra el fil

Míting dels nazis de Vox avui a Tortosa. Els veïns organitzen una protesta. Els mossos protegeixen als feixistes i encerclen als manifestants. Abascal els qualifica de "hordas separatistas", "enérgumenos totalitarios" i "terroristas callejeros"

Veieu-los:

Lo robot del dia 🤖

-I què, com trobes el debat?
- Què vols que et digui. A mi tots els humans em semblen igual d'inútils.

Los patxets, dins del nostre trosset de terra, saludem als jornalers que van d'arretiro pels camins amb lo crit "Avant va! Avant va!", i amb un punt d'aquesta classe de mala llet benèvola que gastem per aquí, entre dents, anem mastegant: "Au! Au! Camina que no et mullin, desgraciat." I la gent riallera, que va de cara al poble, es regira castissa:
-Què fas, xeic? Què no vas d'arretiro? Encara te cantarà el cuc!

Andreu Carranza - "Anjub. Confessions d'un bandoler."

Mostra els més vells
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.