🤖 "Perdoni que no m'aixequi, però és que van programar-me per sentir-me cansat."

A molts pobles de la Ribera d'Ebre no arriba la fibra òptica. Els grans operadors diuen que no els hi surt a compte i l'administració ha anat fent promeses que mai es compleixen.

Cansats d'esperar, els riberencs van engegar un projecte cooperatiu on particulars, entitats, empreses i algun ajuntament han col·laborat per portar la fibra als pobles.

Què no mos porten la fibra òptica?
Pos mo la portem natros i au!

open.tube/videos/watch/9b1da0f

Sagalet ha impulsat

Dimarts a la nit, sortia de guàrdia cap a casa amb la bicicleta. A mig camí, vaig mirar el mòbil perquè anava sentint un munt missatges i, de sobte, un grup de persones em van agafar en van aixafar brutalment contra una furgoneta. No els vaig veure venir. Només dues paraules: “EL MÒBIL!”. “I una merda!”, vaig contestar. Per sort, ja l’havia guardat.

Feia dies que tenia la càmera posada en una raconada davall d'uns pins, sense gaire èxit. Conills, tords, merles i poca cosa més. Però les esgarrapades a terra indicaven que s'havia de ser pacient.

Finalment l'autor de les esgarrapades s'ha decidit a mostrar-se. El teixó o tuixó (Meles meles) és un bon excavador i el més gran dels nostres mustèlids.

Sagalet ha impulsat

Però això què és?? Un sindicat d'un cos policial armat amenaçant obertament al govern. Alguns diuen que cal fer neteja dins del cos però potser caldrà que algú del nou govern faci desinfecció a fons i tot. És alucinant.

Aquesta és la Malta 😍. Si algú entra al corral i vol prendre un cabrit, primer ho haurà de negociar amb ella 🏃🐕 🐐🐐🐐.

Mostra els més vells
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.