Enguany hi haurà un disbarat d'aulives si no passa res. Arreu els aulivers estan tan carregats de mostra que es veuen blanquets i gairebé semblen sauquers.

No sé com he pogut viure tot aquest temps sense conèixer El Pony Pisador i el seu hit, "La confraria del menhir". 😂 👇
youtube.com/watch?v=W-iXIPVk2c

Les portes giratòries nostrades. Els de sempre enriquint-se i enriquint als de sempre mentre mos furten lo futur a la resta.

NIMBYs? Ecologistes? Antisistemes? No, productors de fotovoltaica. Fins i tot ells són capaços de veure el disbarat al que ens estan abocant. 👇
anpier.org/2021/03/02/los-macr

Ateneu Popular la Pastora👇

📣 DIFUSIÓ!

❌ Fora Naturgy de la Terra Alta❌

Mos destrossen lo patrimoni 🌳🏛 i mos apugen lo preu de la llum!💡

No passareu! ⚠️

🔴 CONVOCATÒRIA 🔴

👥 El Dissabte 22 de Maig, totes a la Rambla de Figueres a donar escalf a les més de 300 encausades pels talls d'Amposta, El Pertús, Girona i Tortosa!
✊ Cap agressió sense resposta!

📆 Dissabte 22 de Maig.
⏰ 12:00h.
📍 Rambla de .

@FelixMiroLevy Si l'has d'obrir i manipular, vigila on et grates després 😅

@Alberthoms Els quilets d'urani també els tenim aquí i aquí es quedaran. Ara ja en superfície, perquè a dins no hi caben més bidons. Quan vulguis podeu construir uns quants cementiris als vostres pobles / barris i ens el repartim, l'urani. De passada preneu unes quantes centrals eòliques i solars. I us afegirem un parell d'embassaments de regal més algun macroabocador de matèries perilloses per abocar-hi els sediments contaminats. Per allò de la solidaritat, dic.

Avui, a més de l'habitual peix amb lo seu preu corresponent, parades de mercat.
Coses de poble.

photo by Fatih Çindemir

La garsa pensant: "Pos són ben vius estos humans, tot ho imiten! Però els hi agrada allò que brilla i sempre arrepleguen el que no és seu, són lladres de mena..."

“Sin embargo, el proceso se está desarrollando de forma no controlada, generando riesgos elevados de concentración de la generación de la energía en oligopolios, y no evaluando adecuadamente los graves impactos ambientales asociados”, subraya Traba, uno de los 23 firmantes de una carta publicada el pasado mes de diciembre en la revista Science, donde alertan de la amenaza que supone para la biodiversidad “el auge acelerado y desordenado” de las plantas fotovoltaicas.

agenciasinc.es/Reportajes/Solu

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.