Mostra els més nous
Sagalet ha impulsat

Però això què és?? Un sindicat d'un cos policial armat amenaçant obertament al govern. Alguns diuen que cal fer neteja dins del cos però potser caldrà que algú del nou govern faci desinfecció a fons i tot. És alucinant.

Aquesta és la Malta 😍. Si algú entra al corral i vol prendre un cabrit, primer ho haurà de negociar amb ella 🏃🐕 🐐🐐🐐.

Multitud de identificats i retinguts per part dels mossos entre els antifeixistes amb la clara intenció d'impedir la protesta. Cap identificat entre els de VOX. Entre els antifeixistes, un alcalde i dos regidors de pobles de les Terres de l'Ebre retinguts, Així tractaven a la regidora:

Mostra el fil

Míting dels nazis de Vox avui a Tortosa. Els veïns organitzen una protesta. Els mossos protegeixen als feixistes i encerclen als manifestants. Abascal els qualifica de "hordas separatistas", "enérgumenos totalitarios" i "terroristas callejeros"

Veieu-los:

Lo robot del dia 🤖

-I què, com trobes el debat?
- Què vols que et digui. A mi tots els humans em semblen igual d'inútils.

Los patxets, dins del nostre trosset de terra, saludem als jornalers que van d'arretiro pels camins amb lo crit "Avant va! Avant va!", i amb un punt d'aquesta classe de mala llet benèvola que gastem per aquí, entre dents, anem mastegant: "Au! Au! Camina que no et mullin, desgraciat." I la gent riallera, que va de cara al poble, es regira castissa:
-Què fas, xeic? Què no vas d'arretiro? Encara te cantarà el cuc!

Andreu Carranza - "Anjub. Confessions d'un bandoler."

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.