Segueix

💬 Carmen Cabezas, secretària de Salut Pública: “Per a dosi de record, es pot utilitzar Moderna (la meitat q la primera dosi, per reduir efectes adversos) o Pfizer. Funcionen molt bé ambdúes.”

· · tweet2toot · 1 · 0 · 0

🗣️ Carmen Cabezas: “S’està actuant en relació a la variant Omicron: cribrant viatgers de països del que arriben a aeroport, demanant quarantena obligatòria vigilada als viatgers, intensificant 3eres dosis i altres prioritats de vacunació, materials de difusió i comunicació, etc.”

🧑‍⚕️ Dr. Tomàs Pumarola: "La variant Omicron és encara una variant de preocupació. Ha mutat molt. Encara no sabem exactament si és molt més transmissible o si escapa de la vacuna."

🗣️ Gemma Craywinckel, directora del CatSalut: "Per la franja 65-69 obrirem segurament aquesta tarda. Els punts poblacionals vacunaran també sense cita a la gent que encara no està vacunada de 1a i de 2a dosi. Però recordem que es pot agafar cita via
vacunacovidsalut.cat

💬 Gemma Craywinckel: "Minimitzem l’entrada d’acompanyants si no cal. Encara que la situació no sigui d’alerta, hem d’evitar que el virus entri de forma lliure als centres."

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.