serafí ha impulsat

Digueu-me nazi, però en la meva modesta opinió si no ets capaç de veure versió original (subtitulada o no), no hauries de tenir dret ni a mirar. Abolició del doblatge!

serafí ha impulsat

📢 Noves eines a Softcatalà!

✅ Conjugador verbal
✅ Hora en català
✅ Nombres en lletres
✅ Comptador de síl·labes...
softcatala.org/noticies/conjug

serafí ha impulsat

de 1945 Alemanya va signar a Reims, França, la seva rendició incondicional, significant la fi de la Segona Guerra Mundial a Europa.

ca.wikipedia.org/wiki/Actes_de

serafí ha impulsat
serafí ha impulsat

RT: IMPORTANT!!! Si sabeu de gent que està a l'atur i vol treballar a la propera campanya agrària, Unió de Pagesos fa una crida per poder garantir que hi hagi fruita i verdura aquestes properes setmanes. Cal enviar les dades o CV a campanyaagraria2020@uniopagesos.cat
nitter.mastodont.cat/monicaded

serafí ha impulsat

Always keep this in mind: While the global spreading of the #Wuhan-type #Coronavirus is changing the world as we know it, it is likely to be a short-term disruption. #climatechange however is a far bigger issue, addressing the basic conditions for human life to strive on Earth. So please do not forget about long-term challenges seen the dramatic evolution of current events.
Comic snatched from @melinux.

serafí ha impulsat

Un amic meu va estar ingressat en una unitat d’aïllament per coronavirus. Com que es trobava bé, vam mantenir contacte telefònic diari i el que m’explicava era tan insòlit, que em va reviscolar un instint de creació literària que creia mort.
De tot això n’ha sortit el conte “El lavabo de la 344/345”. El meu amic m’ha autoritzat a penjar-lo aquí a condició que bloquegi sense contemplacions tot aquell que comenci a fer preguntes sobre la identitat del protagonista. I ho faré.

Un dels beneficis inesperats del coronavirus, almenys aquí al regna unit, és una demanda sense precedents per bolquers reutilitzables (perquè amb els no reutilitzables ha passat el mateix que al paper del vàter). Sort que ja en teníem.

serafí ha impulsat
serafí ha impulsat

RT: "Todos somos soldados" diu un a la tele. I UNA MERDA. Jo sóc professor i investigador a la @UV_EG. Per pagar el sou a aquesta gent, ens deixen sense recursos a nosaltres. Triem, corona+futbol+exèrcit o investigació+educació+sanitat
nitter.mastodont.cat/sergimaic

serafí ha impulsat
serafí ha impulsat

📢 Compartim aquesta info de servei 📢

Fem un ús racional dels recursos sanitaris:

Info sobre @salutcat
t.co/cXcrFFZT0t

061 ➡️ Urgències per i sanitàries

012 ➡️ Consultes generals

112 ➡️ Emergències

RT: Fil de sèries, vídeos, canals i playlist de youtube interessants en català per a tots els públics

nitter.mastodont.cat/AlbertLlo

serafí ha impulsat
serafí ha impulsat

Feliç dia de la dona!!!!💜💜💜✊✊✊

"Cada cop que un catalanoparlant deixa de parlar català a Catalunya, encara que sigui per trenta segons, afebleix la llengua catalana, perquè la fa menys necessària. Cada cop. Sistemàticament."
vilaweb.cat/noticies/joan-llui

serafí ha impulsat

Hola!

Hem treballat 89 hores per fer aquest vídeo. El que està passant ho ha de saber tothom.

Ara els mitjans parlen de l’escàndol de la JEC. Fem un cop d’ull al que està passant al Tribunal de Cuentas que posa les multes milionàries que acabem pagant entre tots i totes.

Molta gent no ha parat atenció, però a la sentència contra procés, però al punt 9 de la sentència Marchena es diu clarament: ara li toca seguir al Tribunal de Cuentas.

youtu.be/Ql4329Gf5jw

serafí ha impulsat

RT @MSF_Sea@twitter.com

#MSF outraged as EU @eucopresident@twitter.com and @vonderleyen@twitter.com do not condemn violence against refugees, violent pushbacks and remain blind to human tragedy on Greek islands. History written as EU abandons basic human values and last bit of moral leadership.

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.