@sisco aquestes dades són la punta del iceberg, el mal fet a especies marines no es podra vore hasta que pasen uns anys i ja sera tart i amb els humans jo diria que els efectes del plastic i altres coses que ens mengem ens passara factura.

@Tnkt @sisco
Eliminant l'espècie humana, encara se'n salvaria alguna de les altres.
🤔 🤔 🤔 🤔

@Tnkt @sisco
On és el botó roig, mecaguentot! On és el botó roig que ens en anem tots a prendre pel sac ja!
💣 💣 💣 💣 💣 💣 💣 💥

@Tnkt cert, crec que un dels factors que més incideix en què no es pose remei és que en tots aquests problemes la relació causa-efecte no és immediata, de manera que «costa de creure» que les nostres accions tinguen l'efecte que tenen... això en el millor dels casos, després està el cas en què no importa fer mal

@sisco en el nostre cos encara es pot trobar restes del tdt crec q es deia q feien servir desprès de la guerra per al camp i amb tota la merda q es tira i lo q li se dona als animals per a engreixar-los i q no caigen mals passara el mateix.

@Tnkt @sisco
Doncs, no sé què és més perniciós, si el DDT o la TDT...

@sisco per cert,a india la empresa que el fabrica peryany a l'estat i tot i estar comprovat els seus efectes negatius en paisos del 3er mon encara es gasta ja que no poden accedir a tractaments menys dolents.

@Tnkt a l'Índia va ser molt bèstia el desastre a la fàbrica que la multinacional UnionCarbide tenia a Bhopal (inicis dels 80)... per evitar perjudicis econòmics va canviar el nom a DowChemical (té fàbrica a Tarragona) i se'n va anar de rosetes, deixant un rastre de milers de morts i centenars de milers de damnificats.... i seguim :__________(

@sisco en aquest mon cada cop es mes evident la interconexió alló q pasa o es podueix a india acaba arribant al nostre cos i al inreves per tant la tesis individualista neolliberal no te sentit.

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.