Segueix

el més important d'aquestes xxss de microblogging és poder seguir a moltes persones, i saber com pensen, i poder debatre-hi si convé, i aprofitar el seu coneixement. Això t'ajuda també a formar-se o modular la teva pròpia opinió sobre moltes qüestions.
L'important mai no ha sigut quantes persones et segueixen.

@socjo m'ho has tret de la boca. Jo, per la meva experiència a Twitter en conec a molts i et puc dir que aquesta vegada ha vingut gent molt collonuda. Ens esperen dies feliços de moltes i enriquidores converses. Bon any. 👍😉✨🍀🌿

@FelixMiroLevy
Bon any, amic.
Jo també tinc una bona sensació amb la darrera migració.

@Roger_Lluriach @socjo Com ara? el que veig és que a mi no en seguix molta gent... el meu compte és menys interessant? De fet preferisc interaccionar amb altres usuaris a fer files propis per als meus seguidors. Li trobe més sentit.

@usuarianonim @socjo Bé, jo us puc dir que, per a exemple, a TW, em vaig trobar una tuitstar que patia una autoestima baixa (no estic revelant cap secret, perquè ella mateixa ho va explicar en públic). Aquesta persona creia que tenir seguidors significava que l'estimaven ("si em segueixen 7000 persones, és que 7000 persones m'estimen"). Un pensament absurd i molt trist tot plegat, que estiguis tant necessitat d'estima que t'hagis d'autoenganyar d'aquesta manera.

@usuarianonim @socjo Sí, sí que és una llàstima, perquè era bona persona... La qual cosa no li va impedir blocar-me. 😅

@socjo D'acord. Això hi ha gent que ho té mal entès: per ells el més important és tenir seguidors per diverses raons (podríem allargar-nos aquí). Fins i tot per a alguns és una obsessió tan grossa que malden a no dir res que els pugui fer-ne perdre.

@Roger_Lluriach @socjo per a mi tenir seguidors me'n alegra per una banda i per l'altra m'és ben be igual. No li veig la utilitat. Jo es que no faig els blogs per la gent que em segueix, ho faig obeint els meus impuls. Si això agrada a la gent, doncs molt be. Però si no, no em treu la son. M'és igual.

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.