Tut fixat

És el Consell x República el legítim govern de ?

Tut fixat

Enteneu com es comporta Mastodon a l'hora de mostrar les respostes a tuts fets per altres?
Crec que ho entenc:
- només et mostra les respostes en la línia de temps Inici sempre i quant estiguis seguint tant al usuari que ha fet el tut original com al usuari que li respon.
- si no segueixes a cap dels dos, només veus el tut original en la línia de temps adient, o sigui, en la local si l'usuari que ha fet el tut original és local o en la federada si és un tut remot. En cap cas veus les respostes.

Tut fixat

Com s'emplenen les línies de temps Inici, Local i Federada?
Com federa un servidor Mastodon?

He fet la versió del diagrama creat en anglès per @cassolotl

Tut fixat
Tut fixat

Crida l'atenció que la notícia de l'apagada elèctrica a tota Europa, que pronostica el govern austríac que és segur que passarà, només la publiquen els mitjans liberals o de dretes.

spla ha impulsat

Creo que el único cadáver político que quedará del asunto de Alberto Rodríguez es Meritxel Batet. Su error no va a arreglarse en Estrasburgo como el de Marchena.

doncs està clar, la majoria absoluta creu que el Consell x República no és el govern legítim de Catalunya

Mostra el fil

Un dia d'aquests he de fer una taula amb dues columnes, la primera amb el nom del projecte i la segona amb la ubicació/ruta del seu .
El motiu és que no segueixen un estàndard i cadascú posa nodeinfo on li rota, generant el caos.
Tinc una bona part ja feta a gitlab.com/spla/fediverse.

spla ha impulsat
spla ha impulsat

Em podeu recomanar blogs en català que estiguin actius, molts dels que estic trobant sembla que estan abandonats o fa molt temps que no s'actualitzen.

spla ha impulsat
spla ha impulsat

ÚLTIMA HORA: La fiscalia demana al TSJC que refusi la querella de VOX i Cs contra el president @perearagones, i els consellers Giró i Vilagrà pel decret dels avals a l'ICF elpuntavui.cat/en-temps-real.h

"El gobierno de Austria considera este peligro tan real que está preparando a su población para que sepa sobrevivir en caso de que se produzca un fallo en el suministro de la infraestructura eléctrica en Europa."

eleconomista.es/actualidad/not

Fa molta por això, sembla un perill molt real

spla ha impulsat
spla ha impulsat

Muchas veces cuando necesitas digamos buscar una solución a un problema y quieres realizar una herramienta tecnológica para ver si eso ayuda .... puede la cosa terminar con la siguiente pregunta.

No digo que alguna vez pueda ser de utilidad meter blockchain en un proyecto pero .... creo que la mayoría de veces NO es la respuesta.

¿Necesito blockchain para jugar al buscaminas? NO

¿Necesito blockchain para navegar por una web? NO

¿Necesito blockchain para mi blog? NO

....

spla ha impulsat

L’Estat espanyol exigeix l’ús del castellà per accedir a ajudes i per presentar-se a premis

❗️ 11 normes entre el juliol i el setembre imposen l'ús del castellà en sol·licituds d'ajudes públiques i en la candidatura a premis oficials

👉 bit.ly/imposicions3trim2021

2021-10-25 09:50:03

Pablo Iglesias va marxar però col·locant a Yolanda Díaz de ministre de treball que mira per on és una rival temible per Pedro Sánchez perquè Yolanda Díaz és la política més ben valorada actualment (de llarg).
Punt per Pablo Iglesias.

spla ha impulsat
spla ha impulsat

Hackató, en clau feminista!

donestech.net/noticia/hackato-

Iniciatives, Hackers

La Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere engega la seva primera Hackató en clau feminista on treballarem plegades per sensibilitzar, prevenir i erradicar les...

Ara hi corro, et donaré totes les meves dades bancàries, Cajamar.

spla ha impulsat

En realitat fa temps que no m'interessa gaire el , per no dir gens. Vaig gaudir molt amb l'equip espectacular de Guardiola, això sí.

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.