Segueix

Junqueras està en plena forma. Parlant és imbatible.

@Obiols igual que la resta dels polítics del "procés", cap a fet res per avançar de debò.

@spla La cosa es complicada i ni la gent es vol mullar. No hi ha necessitat per voler la independencia encara.

@Obiols si tots plegats l'haguéssim volgut ja estaria aquí. Recordo que tothom va marxar cap a casa quan Puigdemont va suspendre la República. Això sí, molt tristos.

@spla Recorda que la gent tant sols vol fotra el camp d'un país quan els humilla o els fa passar gana. Encara no hem entrat en aquest pas. He de dir que tal com va podria ser la primera espurna que comences encendre el foc. Jo crec que no està valorant bé les conseqüències dels seus actes . Una empenteta més perquè els de se sentint traïts i ja tindrem la .

@spla
Va ser un cop (autocop) tan inesperat que vam trigar mesos en entendre què havia passat. Reaccionar en aquell moment era impensable.
@Obiols

@giorgiograppa
Va ser una cagada que fins i tot el mateix ha reconegut . Ara bé, tal com estem ara, jo no diria que la cosa no estigui tant verda. Sí la gent que vota a veu com no pot anar a treballar perquè els trens no funcionen es tornaran independentistes en un plis plas. Per exemple. Aquí es on la xuleria del govern espanyol pot perdre la partida.
@spla

@Obiols
No sé jo si els votants de C's fonen per a tanta reflexió.
@spla

@giorgiograppa
El ue vull intentar dir es que els votants de de la mateixa manera que voten a uns voten els altres. Tant sols se'ls hi ha de fer veure que hi ha. Hi aquí es on li dono tota la raó a . El problema que no es fa en un dia. Jo crec que unes quantes osties més tipus i ja tindrem una bona massa de gent de cabrejada i votant . La gana fa moure muntanyes.
@spla

@Obiols
Encara no sentit les declaracions del Junqueras: inconvenients del treball!
Sí, és raonable pensar que la realitat del dia a dia, com en el cas sagnant del Rodalies, hauria de fer reflexionar a més d'un; però, com tu dius, serà lent.
@spla

@giorgiograppa sí, però demostrar que no estàvem preparats, ningú @Obiols

@spla
No, tret de Puigdemont, ningú ha assumit cap responsabilitat. Estructures d'estat, hisenda pròpia, aliats internacionals... Tot fum.
@Obiols

@giorgiograppa de vegades penso que estan confabulats amb Madrid per sometre el moviment independentista. Fins i tot ara.
@Obiols

@spla
Sí que ho sembla, sí. Els haurem de passar per sobre.
@Obiols

@giorgiograppa @spla @Obiols S'ha de muntar una organització alegal en format de xarxa però amb estructures per decidir i donar ordres.

@giorgiograppa humor negre: ara els tenim infiltrats en el Supremo @jpujolar @Obiols

@jpujolar
Vull dir que en qualsevol xarxa d'aquestes característiques, o en qualsevol sistema assembleari (sobretot, si és obert), tindrem el CNI des del minut zero.
Un dels pocs llocs on ho deuen tindre (una mica) difícil per a infiltrat-s'hi serà Can Puigdemont. Però, és clar, això té altres inconvenients.
@spla @Obiols

@giorgiograppa
No ha de ser cap inconvenient sí es fa ben fet. El règim assembleari obert no ha de ser un motiu perquè el atui. Prendre decisions generals en assemblees obertes i com portar-les a la pràctica en llocs més segurs. Crec que els es una bona idea el qeu passa que ha de estar estructurada de tal manera més segura
@jpujolar @spla

@Obiols
Un altre problema d'aquest tipus d'estructures és la lentitud a l'hora de prendre decisions i, després, d'aplicar-les. No m'imagine Juli Cèsar o Napoleó fent assemblees, centúria per centúria o batalló per batalló, per decidir si atacaven l'enemic, per on, quan i de quina manera.
@jpujolar @spla

@giorgiograppa @Obiols @spla En un grup gran no es poden tractar projectes complexos. No tothom presta atenció al mateix moment ni pot sincronitzar la seva comprensió de múltiples aspectes.

@giorgiograppa
Però si decidint les línies generals. No s'ha de decidir tot. Hi havia un manual per la xarxa on explicava molt bé com fer una manifestació i com organitzar-la. En les assemblees s'ha de decidir fer la manifestació i la resta deixar-lo a un grup de gent que treballessin en secret i protegits.
@jpujolar @spla

@jpujolar @giorgiograppa @spla Aquest es el gran error que han tingut els . Decidir sí es fa vaga s'ha de fer en assemblees obertes , un cop aprovats s'ha de passar el encàrrec a un comitè que es el que ha de decidir quines carreteres es tallen i quin ports es bloquegen, la gent que fa falta i com portar-ho a la pràctica.

@Obiols @giorgiograppa @spla Ara tenim els líders a la presó, els partits i Omnium i ANC amenaçats d'il·legalització. S'han de crear estructures que no tinguin seu social ni compte corrent.

@jpujolar
Per començar la paraula liders ja es que em dona mala llet. Com creus que funcionen els ?
@giorgiograppa @spla

@jpujolar
Tecnicament es posible fer-ho ara falta gent que volgui implicar-se.
@giorgiograppa @spla

@Obiols @giorgiograppa @spla Jo crec que l'assemblea pot tenir unes funcions però l'operativitat requereix especialització. I la distribució d'informació s'hauria d'adaptar a les necessitats / riscos.

@jpujolar em referia al Govern que està sent jutjat, humor negre i macabra @giorgiograppa @Obiols

@spla
Aquesta manera de fer es la que ens porta sempre a la perdició . Una mica de seriositat i buscar solucions.
@jpujolar @giorgiograppa

@spla
Per sort, són fàcils d'identificar: són els que tenen la paella pel mànec. De moment.
@jpujolar @Obiols

@Obiols
No el subeestime. Però, si no m'ho agafés amb humor, fa anys que hauria desconnectat.
@spla @jpujolar

@spla @giorgiograppa Es un possibiitat que la meva dona va dir en el seu temps.

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.