Segueixo pensant que el màrketing que fa el desenvolupador de Pixelfed no és l’òptim. Personalment m’esgota llegir-li “soon” i més “soon” sense acabar d’alliberar mai una primera versió estable. Genera expectació però esperar tant de temps cansa.
És més intel·ligent no dir res i anunciar “releases” quan ja estan disponibles.

Follow

Diu que no té gaire ajuda i em pregunto per que. Pot ser que al estar Pixelfed fet en PHP tiri enrera els desenvolupadors? Ho dic per que GNU Social està fet en PHP i és un projecte mort.

@spla Tanben me cansa aquela manièra de far... i a tròp de sortidas de versions pensi... M'agradariá ajudar, amb la traduccion, mès las causas son pas prestas e càmbian sovent... M'a cansat seguir aqueste projècte.

@Quenti pel que veig es deixa massa influenciar pel que diu la gent per tant no sembla tenir una idea clara del que vol que acabi sent el seu projecte. Aceptar sugerencies està molt bé sempre que sàpigues on vols anar.
També l’he deixat de seguir.

@spla òc-ben, vira de pertot. Aquí disèm «comença tot, daissa pena» :(

Sign in to participate in the conversation
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és una instància en català de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.

Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.

Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.

Mastodon és per als humans, en comptes dels anunciants i recol·lectors de dades.

*** Registre: per alguna raó no és possible utilitzar adreces de correu de Microsoft (hotmail.com, live.com, outlook.com, msn.com). Microsoft rebutja sense motiu els correus de verificació que envia mastodont.cat. Disculpeu les molèsties.