Segueix

@af_21 sí que ho és i el percentatge dels que ho fem, ja sigui a iOs o a Android segur que és inferior al 1%. Ens preocupa la privacitat però quan volem que els nostres familiars o amics també es preocupin, rarament aconseguim res que no sigui una mirada en plan “serà friki”
@Zorion

@spla @Zorion
O un "Ai, calla, q em faràs agafar por" 😞

@spla @af_21 @Zorion

així es, inclús plataformes de software lliure, o organitzacion amb certs ideals que tocaría apostar per el software lliure i mirar més per la privacitat... Ja veus que no vaig aconseguir convencer a ningú en openvalencia, y em vaig pegar una currada que te cagas.... amb emalis, explicacions... anant a twitter a explicar-los...

@talogeta ningú vol fer canvis si el que té li funciona i ningú vol que “li mengin l’olla” amb alternatives. La millor manera de canviar és per propi convenciment.
Fer publicitat del programari lliure, del fedivers etc rara vegada serveix per a res.
Fa temps que vaig deixar de parlar a twitter de lo bo que és el fedivers. El personal vol ser on és tothom (el mateix que passa amb Whatsapp).
@af_21 @Zorion

@spla @af_21 @Zorion

Si, ho se, ja em va passar fa temps amb el XMPP, no se peruqe vaig pensar que aquesta vegada sería diferent...

@spla @talogeta @af_21 és exactament això. Si em funciona i a més hi és tothom quina tonteria anar a un lloc on "no hi ha ningú" i no li trobo res millor. Val per whatsapp, val per twitter, val per facebook, val per android, val per moltes coses.

Al cap i a la fi, la gent que es preocupa de la privacitat a vegades són percebudes com els antivacunes o anti-covid. Conspiranoics.

@Zorion @spla @af_21

Si, si és clar, pero a diferéncia dels "magufos", nosaltres no estem mentint jeje.

Pero si que som vists com una espécie de secta...

En fi, ja sabeu el futur que ens espera... pero no en el meu nom

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.