Ha dit que estava estudiant muntar-se una xarxa social sense filtres. Això es el

@Obiols de debò no ho saps? s'en va parlar molt al fedivers fa un temps... bàsicament nazis que van canviar de programari, fent un fork de Mastodon i adaptant-lo a les seves necessitats.
La gran majoria d'admins del fedivers vam bloquejar-los.

@spla Ok. Es cert ja no recordava. Vols dir que l'interessara anar per aquí?

@Obiols ni idea què pensa un personatge sinistre com Trump

@spla Penso que ha fet emprenyar al monstre i li queden dos TN d'estar en llibertat. Segons tinc entès, quan surti de la casa blanca hi ha els fiscal de Nueva York que l'espera amb els braços oberts.

@Obiols crec que ja s'ha activat el "impeachment" o com es digui

@spla Sí però no hi seran a temps i ho saben. Amb l'activació del "impeachment " intenten evitar que es pogui tornar a presentar mai com a candidat, que ja em sembla bé. De totes maneres el fenomen es molt més complicat que desfer-se de Trump i vindran més Trumps.

@Obiols ho tinc clar, si Trump va arribar a president és que hi ha molta gent així com ell a eeuu. No, no s'acaba aquí la cosa

@spla Exacte. A sobre hi han països com o que ajudaran a que tot arribi a bon por. Penso que els com a potencia està esgotada.

@Obiols la Xina és la primera potència mundial des de fa anys ja...

@spla Es cert. Recordo el pique que varen tenir amb els americans sobre els aranzels i solament va caldre un reportatge amb el president de Xina visitant una fabrica de tractament de terres rares per fer-lo callar.

@Obiols les multinacionals van apostar fort per la Xina ja fa uns 10 anys o més, canviant els proveïdors europeus per els xinesos gràcies a la ma d'obra molt barata (sense preocupar-se massa per el baix nivell de qualitat xinesa).
El resultat és l'actual, la Xina està forrada de pasta i és la primera potència mundial que decideix per on va l'economia global.

@spla L'altre dia vaig sentir una entrevista amb un economista que havia estat en el Banc d'Espanya, ara no recordo com es diu, i va dir que una de les coses noves que portara el serà tornar a fer la producció a casa per temes d'Stock.

@spla Ahir vaig llegir les conseqüències que va portar la grip del 1918 al mon i va provocar un canvi bestial en la manera de viure i d'actuar en el països.

@spla Sanitat publica. Les dones en el lloc de treball i lloc on tenien que ocupar a la societat. Es va tornar a repensar en sistemes de com viure en les ciutat etc. El tema de la sanitat es va deixar de banda els anys 50 al descobrir vacunes que va fer que no es tornes a invertir en hospitals perquè es tenia la convicció que es tenia tot controlat.

@Obiols llegint el titular ja es veu que el món no va canviar a millor

@spla Va canviar de tal manera que, segons diuen, va provocar el caos del 29. La gent va començar a fer animalades que es varen pagar. Penso que es bo saber com va anar aquella pandèmia per poder tenir una mica de perspectiva per poder afrontar el que vindrà.

Mostra els més nous

@spla Em va sembla força interessant. I tant que tens raó, com ara, es calcat. Sí pots li dones una ullada. De totes maneres diuen que no hi ha molt material que es trobi sobre la grip de 1918 perquè la gent va voler fer un resset

@spla De totes maneres Xina te un problema. Encara està amb el tema de copiar i poca cosa més. Així com els Russos son més d'innovar, els xinos copien. Mira amb el tema dels coets, son calcats als dels russos. El portaavions, els avions de combat de 5 generació. Tot es copiat amb lleugeres modificacions. A més Xina te el problema que viu en una bomba que qualsevol dia pot explotar a casa seva.

@spla Penso que sap molt bé que te tots els cartuxos cremats i tant sols li queda deixar-ho tot lligat per la seva familia.

@Obiols no li cal lligar massa res, ja era multi milionari abans de ser president

@spla Això es veu que no es tant clar com es vol fer veure. Es veu que te molts problemes.

@spla De totes maneres tirara per aquest tipus de xarxes.

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.