Enteneu com es comporta Mastodon a l'hora de mostrar les respostes a tuts fets per altres?
Crec que ho entenc:
- només et mostra les respostes en la línia de temps Inici sempre i quant estiguis seguint tant al usuari que ha fet el tut original com al usuari que li respon.
- si no segueixes a cap dels dos, només veus el tut original en la línia de temps adient, o sigui, en la local si l'usuari que ha fet el tut original és local o en la federada si és un tut remot. En cap cas veus les respostes.

· · Web · 2 · 6 · 6

Mastodon respeta les converses dels demés, no te les mostra en cap línia de temps si no estàs seguint als dos que la estan tenint.
Si ho fes, seria com posar un micròfon en la conversa de dos persones quan tu no ets amb elles.

Això té una pega, sovint pensem que hi ha poca activitat, ningú diu res. No és cert, hi ha molta més del que pensem per el motiu comentat, que Mastodon no et mostra converses alienes.
Em sembla perfecte que no ho faci.

Un aclariment, no estic parlant de privacitat.

@spla A mi em costa encara entendre-ho tot això, però a vegades em fa la impressió que veig respostes de gent que no puc veure l'original, només la resposta...

@Voliac això passa quan l’usuari del que no veus l’original publica per a només els seus seguidors (el famós candau)

@spla ostres. D'acord, llavors s'ha de seguir a tothom 😀

@AnnaCraix federada és la linea de temps on es veuen totes les publicacions de usuaris d'altres servidors seguits per algú de mastodont.cat

@spla Eing? 😄
d' altres servidors?
Esera... que he de revisar els meus conceptes boomers que no tinc massa assimilats ..😂😂 esero que no m' exloti el cap... 🤣😂

@AnnaCraix 😂 Mastodon és una xarxa de servidors federats, des de qualsevol servidor com ara mastodont.cat es pot seguir qualsevol usuari d'altres servidors. Seguir i se seguit.

Mira, @spla: malgrat ser de generació boomer i una mica massa impacient a vegades, sóc de les que dono tot el suport que puc a la xarxa lliure i procuro ajudar a tot el que sigui col·laboratiu, federat... Sobretot si és de open source. Sóc una militant en aquest aspecte.

En fi. Mil gràcies.

Ja anirem parlant (si tens temps i ganes, clar.)☺️

@AnnaCraix aquí pots veure tots els que federen amb mastodont.cat, més de 4.000!
mastodont.cat/api/v1/instance/

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.